香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 房協資助出售房屋 » 翠鳴臺 » 記得聯絡律師樓攞買賣合約copy申請按揭
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

你登晒律師事務所聯絡方式同埋資料出嚟,唔知咁樣算唔算打 “軟廣告” 呢?
型英帥靚正 發表於 2020-01-15 10:40:40 原文
會唔會係諗多咗呢....呢個係代表房協翠嗚個律師喎....(如果自己個邊另搵律師就另計....相信好少人會咁做....)
分享 分享 讚好人數:0查看名單

你登晒律師事務所聯絡方式同埋資料出嚟,唔知咁樣算唔算打 “軟廣告” 呢?
型英帥靚正 發表於 2020-01-15 10:40:40 原文
其實大家已經有哂律師資料在手, 我出發點只係方便大家, 如果唔LIKE我可以DEL. its ok!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

仲有想講, 大家當時買樓唔係已經上過去簽S&P嗎? 點解仲有需要賣廣告???唔係好明你意思喎....

回應 #13 Nihon

買樓就係用房協個個律師啦!
間律師樓先會有你之前簽個份買賣合約~
而家先問到佢拎架...
除非個時自己搵左第2個律師搞啦~
唔該哂Nihon就真~
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應  Nihon

買樓就係用房協個個律師啦!
間律師樓先會有你之前簽個份買賣合約~
而家先問到佢拎架...
除...
toutou 發表於 2020-01-15 11:22:26 原文
大家都係咁辛苦買到層樓, 又要洗$, 又要搞呢樣搞個樣, 真係死好多細胞架, 作為未來左鄰右里 , 真心希望大家一切順順利利, 住得開開心心!
分享 分享 讚好人數:3查看名單

謝謝?

email is sent. thx for the info
wt???

大家都係咁辛苦買到層樓, 又要洗$, 又要搞呢樣搞個樣, 真係死好多細胞架, 作為未來左鄰右里 , 真心希...
Nihon 發表於 2020-01-15 11:30:02 原文
將來係左鄰右里, 和諧和諧
傾下點裝修好過啦
wt???
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應 #1 Nihon

唔該晒,請問翠嶺峰係唔係聯絡同一個人?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

THANKS!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖