香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 油麗邨 » 我倆的安樂窩
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...69...131
支持鍵盤翻頁

回應  hkboy242004

唔洗客氣,你係咪都係派咗油麗邨呀?
mikemike1105 發表於 2012-3-15 12:44:34

未咁快啊><
我二人號碼 1237xxx .......
只係搵定資料, 睇定裝修, 油麗我都希望派到
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我咩都未有喔, 仲苦等中, 你有需要我可以幫你訂左先.
我住觀塘的, 大家都好近呀.
dayuen 發表於 2012-3-15 14:15:55

你等了幾耐? 我剛好三年第一次派就係油麗,
希望可以同你做街坊.

你等了幾耐? 我剛好三年第一次派就係油麗,
希望可以同你做街坊.
kcss18 發表於 2012-3-15 18:13:40

我都好想同你地做街坊呀, 我等左三年幾啦, 完全無消息!

回應 679# dayuen
有架,不過我就冇!因爲覺得好污JO

300 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

回應  dayuen
有架,不過我就冇!因爲覺得好污JO
mikemike1105 發表於 2012-3-16 12:09:27

我見我FD住彩德又OK喔, 出面有石屎遮住, WHY你講污衊??

回應 684# mikemike1105

轉咗相好俊俏。

回應 685# dayuen

因為我覺得出面会好大麈同d衫会接觸到大厦嘅外牆,
所以我情願喺個凹位度整條通愛黎浪衫又或者用乾衣机,
不過呢個係我個人睇法
300 字節以內

回應  mikemike1105

轉咗相好俊俏。
vasto 發表於 2012-3-16 14:22:13

係真唔係呀?多謝哂
300 字節以內

回應  dayuen

因為我覺得出面会好大麈同d衫会接觸到大厦嘅外牆,
所以我情願喺個凹位度整條通愛黎浪衫又 ...
mikemike1105 發表於 2012-3-16 15:36:34

咁又係既, 無位先係重點既煩惱.
我見CHRISTIMA22 佢整又幾好喔,
係你整條通個位整個柜黎擺野, 但無得晾衫囉.

咁又係既, 無位先係重點既煩惱.
我見CHRISTIMA22 佢整又幾好喔,
係你整條通個位整個柜黎擺野, 但無得晾衫 ...
dayuen 發表於 2012-3-16 15:46:13

因為我無洗衣機, 都唔係好洗曬衫, 有衫既可以晾衫係廁所, 我都唔會晾係出面, 我對住東隧口, 好多塵呀....
100 字節以內

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...69...131
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖