香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 凱德苑 » 出咗售樓書
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

擴2 轉 市2 No. 1265XXXX, 特快 No. 18XXX (2011), 15XXX (2012), 8XXX (2013), 58XX (2014)
Step 1 - 29/01/2013, Step 2 - 09/04/2013
第一次收信派長康邨, 第二次收信派雲漢邨
分享 分享 讚好人數:0查看名單

新生開始,往下一個目標進發

我相信我同樓主同一個來源睇到有人拎到售樓書
我現正喺樂富房委會門口,問過職員,未派價單,未知幾時派,...
Coolplusyin 發表於 2019-11-26 16:44:38 原文
辛苦你
2019 白核09

可以喺樂富拎售樓書了.
聽講唔會擺上網, 要親身去拎.
lam2peng 發表於 2019-11-26 16:04:12 原文
有無拎埋其他屋苑,可以影d內容分享下嗎???
2019 白核09

點解又有人拎到, 真係不明白, 我仲諗住聽朝去攞
Giggs1002 發表於 2019-11-26 16:48:19 原文
我都好想知!,
2019 白核09

有無拎埋其他屋苑,可以影d內容分享下嗎???
IY 發表於 2019-11-26 18:25:30 原文
我冇拎到啊,係第二度睇到人哋影出來...諗住聽日去拎,但依家話冇,都唔知去唔去好

正啊。。多謝樓主

我冇拎到啊,係第二度睇到人哋影出來...諗住聽日去拎,但依家話冇,都唔知去唔去好
lam2peng 發表於 2019-11-26 19:16:31 原文
唔好去,睇定d
2019 白核09

睇張相份價單係打左窿架喎
即係唔係正本黎啦
ocean_victoria 發表於 2019-11-26 16:55:53 原文
好眼力,左上角打單窿穿繩嘅做法,好有政府內部文件feel

另外之前有其他人放過價單相上黎,見到係書本咁釘裝,無打窿…

放風話有價單拎果個好可能係房委嘅職員
所以下星期二揀樓好可能係真嘅
分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖