香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區3人 » G1324-G1330等候區
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

91係咪我黎? 個名叫波泳豬  
如果係我 我係今年1月2日見主任  但幾時轉S2 無留意 ?
波波豬 發表於 2019-09-27 08:29:15 原文
改番啦
G1327xxx 市3
2018年9月5日見主任
2018年9月13日S2
2020年6月8 日 首派 _ 富暉 (拒絕)
2020年6月16日 二派 順安邨
2020年9月17日 終點  漁灣邨 漁進樓
分享 分享 讚好人數:0查看名單

...
Shirleyheihei 發表於 2019-09-27 09:21:10 原文
等我再試下先!  
G1327xxx 市3

回應  bensiu1967

我13248-13261 不在名單已派考慮中
waiyiu76 發表於 2019-09-27 14:55:56 原文
收到, 會要嗎?  
G1327xxx 市3

感謝師兄為市3接棒!

發現有問題:13同26號重複左~
另外我號碼係1323-1324,唔係13248,首派順利,已拒絕
millili 發表於 2019-09-27 19:29:10 原文
收到, 多謝!  
G1327xxx 市3
分享 分享 讚好人數:1查看名單

資料唔太UPDATE, 好似唔太齊...
參考一下我之前的 ""

龍少, 有承繼人啦,
收錢就................
s0755027 發表於 2019-09-27 21:24:55 原文
因不能經常爬文,總有缺失,只好請各位告之,謝謝
G1327xxx 市3

如果做到G1340就更加好了
sapig 發表於 2019-09-30 12:10:01 原文
無人報料, 好難架!!
G1327xxx 市3

無人報料, 好難架!!
bensiu1967 發表於 2019-10-03 11:29:50 原文
係呀, 我都覺得有點奇怪, 好似有個斷層咁, G1330~G1340好似好少人上嚟咁, 唔通去晒擴市?

Thank you
U02801 2011年單人
2014年改三人 G1329-G1331
2018/5 改市區
2018/6 s1
2018/9收信審查, 改期
2018/10/22見主任
2018/12/17 s2

耐心等待本留言最後由 黃月娥 於 2019-10-04 12:12:11 編輯

回應 #1 bensiu1967

辛苦哂
市3,1327xxx,10/2018 S2, 30/05/2020,S3, 06/06/2020,S4,13/06/2020收信,15/06/2020電話拒絕,29/06歸隊,08/07S3, 16/07S4,18/07收信派滙智樓,25/07睇樓接受,安居樂業

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖