香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 寶石湖邨 » 鋪完地高低不平
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

各人師兄,今日上咗去睇,鋪好地磚,發現廳地台高低不平,點算好??
littlemm 發表於 2019-09-25 20:44:22 原文
見到我都有心理陰影了?我應該就快鋪磚了
市4 G126xxxx
分享 分享 讚好人數:0查看名單

有次我去碧玉樓某層入去參觀、又系發現果過單位地不平
1311,等、等、等,等到天荒地老、
終於得咗啦~寶石湖
非常開心!yeah

分分鐘自己鋪仲好過
g1290 新4
2018年10月審查合格
14/08/2019 s4
17/08首派
22/08拒絕
30/08s2
09/09s3
12/09s4
16/09(不計一次)
25/10s2,28/11s4

市1339

係暗斜定一舊磚高一舊磚低?
gt1205 發表於 2019-09-25 21:00:00 原文
暗斜,射線咁向周圍矮咗

有次我去碧玉樓某層入去參觀、又系發現果過單位地不平
Joyce7989 發表於 2019-09-25 21:35:20 原文
咁戶主有無點修補

承仔?
Joyce7989 發表於 2019-09-25 20:45:52 原文

咁戶主有無點修補
littlemm 發表於 2019-09-25 21:59:37 原文
唔知佢喎!我係去參觀、咁岩入到佢個單位裝修工話嗰啲地磚差啊
1311,等、等、等,等到天荒地老、
終於得咗啦~寶石湖
非常開心!yeah

鄺4 (G1300 - 1310)
2012年 收藍咭
感恩! 駿洋邨

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖