香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 感恩物語 » 多謝妳!!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原帖由 Annie妹妹 於 2008-9-30 18:27 發表
我都認同... 多謝晒呀珍珍~~

多謝你留d膠樽俾我換野.  難得你唔嫌麻煩留起仲要親自拎去靚太度.  
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 lok2244 於 2008-9-30 18:28 發表
聽咁講,真係好難得〝堅定流〞應該係賈定珍先啱 ;1562;   

"堅定流"

原帖由 bda 於 2008-9-30 19:24 發表
快d比個好人頒章佢啦

bda, 你呢度講已經俾左架喇.  多謝哂.   希望你都可以派到黎彩盈.

原帖由 戴金小姐 於 2008-9-30 23:51 發表

原帖由 ling0510 於 2008-10-1 09:50 發表
好人

水水口中好人係盈富街坊.  不過多謝哂

原帖由 maggie716 於 2008-10-1 10:56 發表
好期待想認識你

希望星期日觀光團我唔會嚇親你.

到我說!我要說!
         珍珍是我們大家的珍寶!
珍珍

原帖由 賈定珍 於 2008-10-1 17:28 發表

希望星期日觀光團我唔會嚇親你.

我驚係我嚇親你咋

原帖由 chrishung 於 2008-10-1 20:29 發表
到我說!我要說!
         珍珍是我們大家的珍寶!
珍珍

CHRIS, 你永遠係我既好姐姐

原帖由 賈定珍 於 1-10-2008 17:14 發表

靚太, 估唔到你開呢個post, 真係好意外.  識到你地已經好難得. 最難得係我地一見如故好似一家人咁.  以後還請你d靚湯多多照顧.  

珍珍, 你千祈唔好咁講, 同樣我認識到你地一班咁好既街坊係我既榮幸!!  至於靚湯呢家嘢, 係煲比你地d心地靚既人飲既!!!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖