香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 遊戲 » 鬥快送大洋,請列出今日發的而最好笑的主题帖!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...9...15
支持鍵盤翻頁

回應 #79 fung凰

恭迎傻人岀宮
武德訓 Zz...
分享 分享 讚好人數:0查看名單

欲練葵花寶典,不用自宮 也能成功
fung凰 發表於 2019-07-27 12:01:25 原文
凰姐係幅圖幫傻的切咗支嘢佢
G129
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #76 fung凰

已經好好,你想 仲可以加鹽加醋
武德訓 Zz...

凰姐係幅圖幫傻的切咗支嘢佢
cheungshing01 發表於 2019-07-27 12:29:44 原文
我有嘗試過,但我怕有人使用《引渡法》 無謂攪大件事
快聽
慢…講
慢……動怒
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應 #82 cheungshing01

原因一 太礙眼
原因二 佢亂世皆淫 我地幫佢除念
武德訓 Zz...
分享 分享 讚好人數:3查看名單

回應  fung凰

已經好好,你想 仲可以加鹽加醋
lamchauho 發表於 2019-07-27 12:35:45 原文
正如長城兄所講《切》
快聽
慢…講
慢……動怒
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應 #86 fung凰

傻兄怕到唔敢出嚟 好多人等切佢
武德訓 Zz...

回應  cheungshing01

原因一 太礙眼
原因二 佢亂世皆淫 我地幫佢除念
lamchauho 發表於 2019-07-27 12:37:55 原文
幫淫賊去除淫念要  思想教育  靠晒你啦 河兄
快聽
慢…講
慢……動怒

回應 #62 cheungshing01

咦?我地被佢影響
要快D切佢至得
武德訓 Zz...

回應  fung凰

傻兄怕到唔敢出嚟 好多人等切佢
lamchauho 發表於 2019-07-27 12:43:36 原文
人家要搵兩餐,未有時間陪你玩啫
快聽
慢…講
慢……動怒

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...9...15
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖