香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 香港病咗, 好嚴重
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應  飛faiyu772

唔使同我計較邊隻字係乜功能,我只可以話你知,依家我用緊中文,中文啊,李魯美,走狗...
王SW 發表於 2019-08-13 04:35:33 原文
稍安毋燥,天氣咁熱!話時話,講爛口都要用同音字,好唔暢快啫!如果cyclub進化到,可以用語音代替留言,你一定嘈到拆天!你咁早起身返工?咁咪幾好,起碼有得撈,唔係廢老。
翱翔天際⋯俯瞰人間⋯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

你唔好買大陸野啊,買咗會含家產架,你買大陸野,就絕種架
王SW 發表於 2019-08-13 04:37:03 原文
哈哈…承你貴言,我唔用大陸出品,嗰d嘢留俾你哋慢用。
翱翔天際⋯俯瞰人間⋯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #223 飛faiyu772

你話无用,我信你架,但係,你用過,就含家橙囉,仲有啊,有無排緊公屋啊?有無申請4000蚊啊?咁有姜,就問英國佬美國佬要啦,千企唔咁一邊要政府資源一邊又做走狗漢奸啊
分享 分享 讚好人數:0查看名單

內容違反「用戶守則」或等待查證/審核

千企唔好飲水啊,走狗漢奸飲中國水會含傢橙架。
王SW 發表於 2019-08-13 05:23:44 原文
要我飲到佢供應嘅水?比較難,相隔何只十萬八千里,你哋慢用吧。
翱翔天際⋯俯瞰人間⋯
分享 分享 讚好人數:2查看名單

你話无用,我信你架,但係,你用過,就含家橙囉,仲有啊,有無排緊公屋啊?有無申請400...
王SW 發表於 2019-08-13 05:16:39 原文
申請公屋的門檻咁高,我邊有資格呀?無謂同你班蝗蟲爭埋一份。至於4000蚊?對我嚟講,更加係不可能的任務喎,你哋應該比較容易攞到。
翱翔天際⋯俯瞰人間⋯
分享 分享 讚好人數:2查看名單

要我飲到佢供應嘅水?比較難,相隔何只十萬八千里,你哋慢用吧。
飛faiyu772 發表於 2019-08-13 06:07:16 原文
唔怪之得話想香港攬死,原來都不住香港,搞死香港又不影響你。垃圾,對唔住,係我最溫柔的對你稱呼

申請公屋的門檻咁高,我邊有資格呀?無謂同你班蝗蟲爭埋一份。至於4000蚊?對我嚟講,更加係不可能的任務...
飛faiyu772 發表於 2019-08-13 06:14:12 原文
甘你更加無資格在這裏亂吠
完美畢業

稍安毋燥,天氣咁熱,小心中風呀!話時話,講爛口都要用同音字,好唔暢快啫!如果cyclub進化到,可以用語...
飛faiyu772 發表於 2019-08-13 04:44:08 原文
起碼我們會自力更生,不似你們這些廢青日日在發白夢
完美畢業

你个傻子都九唔搭八,前面话人来hk买野就话点点点,而家话香港啲肉食供应又话要钱买?唔通大陆来买野啲唔比钱乜?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
十分抱歉!本帖子已被關閉。

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖