香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 擴市4人 » 第二派??將軍澳健明邨
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #220 Mayann

恭喜!我我都想要
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  Lalalaleong
我係派完第一次之後先交信申請指定區,一開始審查批左半年後派第一次滿東,一個月左右...
Hakpuns 發表於 2019-06-28 20:09:46 原文
請問你交咩信先有得轉區呀?屋企人都成日要出入醫院,唔知得唔得呢?
擴四 G1333
2019-8-11轉S4,葵盛東問題單位,拒絕

回應 #232 Helen83822

唔知道,係醫務社工同主診醫生寫的,我冇見過係咩內容
G1305xxx 擴4
祝各位早日派到心水樓

請問你交咩信先有得轉區呀?屋企人都成日要出入醫院,唔知得唔得呢?
Helen83822 發表於 2019-06-29 10:35:20 原文
我係小朋友身體健康問題呀。內容我都唔知佢地點寫。
呢個月就係同醫務社工處理緊。
所以未知。
No:1336xxx 擴4
15轉:擴3//18加人:擴4//18.5月轉市4
19.2月18日剛寄信轉回擴4//19.2月21日已轉回擴4
19.3月轉S1//19.5月15見主任//19.6月20S2//19.8月指定//21.3.11S4

我係小朋友身體健康問題呀。內容我都唔知佢地點寫。
呢個月就係同醫務社工處理緊。
所以未知。
Lalalaleong 發表於 2019-06-29 15:40:18 原文
ok,唔該曬。祝福你小朋友早日康復。
擴四 G1333
2019-8-11轉S4,葵盛東問題單位,拒絕
分享 分享 讚好人數:2查看名單

ok,唔該曬。祝福你小朋友早日康復。
Helen83822 發表於 2019-07-01 10:50:17 原文
謝謝你你??
No:1336xxx 擴4
15轉:擴3//18加人:擴4//18.5月轉市4
19.2月18日剛寄信轉回擴4//19.2月21日已轉回擴4
19.3月轉S1//19.5月15見主任//19.6月20S2//19.8月指定//21.3.11S4

G1316 擴4

G131xxxxx  2012/9 新4
2019/2/1 轉擴4
2019/3/1 s1
2019/4/2 見主任

G13268 擴三

正呀 想問 第一次拒絕時 有冇話想派邊 結果真係比左你嫁
擴展4 G1332 3月已派滿東已拒絕
2020 過年前派秦石邨

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖