香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 興建供應 » 最最新消息(30/6)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我盈順既
我仲係6月11號先簡`
邊度有咁快到我先得架.
慢慢等
分享 分享 讚好人數:0查看名單

有無人可以幫我~~
我老公一年前同朋友開左個公司名,因為方便收票及開票,
實質無咩錢"讚",而家要填番比房署有公司會唔會話d咩嫁??
好驚wor

原帖由 wwwandyli 於 2008-6-30 13:18 發表
份入息証明系ng系又要俾公司填好签字,定系自己填就得???   请指教!!!谢谢!
我都想知呀!

原帖由 卓_彩盈 於 2008-6-30 13:54 發表
個份入息其實叫做
戶主登記表定乜乜(個名唔係好記得)

好粗略填入息
仲有個人資料
聲明無樓無公司個d等等
哦!thank you!

呢份表係跟收鎖匙信一齊寄架, 當各位街坊有呢份表咁即係代表各位等到收鎖匙信架啦, 仲有我星期三就去辦手續, 唔知各街坊有冇野想問呢?

原帖由 卓_彩盈 於 30-6-2008 13:54 發表
個份入息其實叫做
戶主登記表定乜乜(個名唔係好記得)

好粗略填入息
仲有個人資料
聲明無樓無公司個d等等

明白哂, 你真係好喇...

卓卓: 你曾經話係盈順樓附近會有巴士站,請問位置會在那裏?是否即盈順樓靠右邊?

原帖由 Vick Yeung 於 2008-6-30 13:59 發表

你錯喇~ 唔講大話做唔到官架~

多謝告知

卓~~thanks!

原帖由 盈富街坊 於 2008-6-30 15:42 發表
呢份表係跟收鎖匙信一齊寄架, 當各位街坊有呢份表咁即係代表各位等到收鎖匙信架啦, 仲有我星期三就去辦手續, 唔知各街坊有冇野想問呢?

盈富街坊, 有呀~ 幫我問問而家派左樓既入息上限呀? 到底有無調高到? 同埋幫我地問埋8月係咪免租架?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖