香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區3人 » 麗翠就快開派喇
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

唔好嚇我呀 我山上間屋都未翻新就派比我 我30號先有得入屋睇  
sf102 發表於 2019-05-28 00:30:48 原文
最緊要自己舒服,人人感覺唔同
就算新屋都可以感覺唔好唔舒服
終於安居海盈,祝各位早日上樓安居樂業!感恩~
分享 分享 讚好人數:0查看名單

你睇下我發D相就知道有多殘 !你常悅樓?
Dennis009798 發表於 2019-05-28 00:43:48 原文
真係....好殘...好暗....

補充我  個留言
點解「如果今明兩日冇人轉S3,之後禮拜尾各隊爆S3,好大機會係麗翠開派」係因為一般派骨唔...
dragon00 發表於 2019-05-27 19:20:37 原文
http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=214899
比多個月你參改

放心、我有預知能力、我哋3個必定鄰居、互相借柴米油鹽
Dennis009798 發表於 2019-05-28 00:52:30 原文
仲要隔離左右 本留言最後由 海盈BB來了 於 2019-05-28 09:53:30 編輯

即係派樓唔會好連續咁派
派完兩三個禮拜又會停一停
dragon00 發表於 2019-05-28 07:15:41 原文
多數新樓前都清一輪..一定有問題單位
我成日都覺得問題單位係比機會你拖一拖時間

我上次打去,佢好有禮貌都明知你會拒絕

有一位師姐號碼同我差不多,都係比問題單位,比我遲拒絕....最後都比佢快快歸隊中獎
分享 分享 讚好人數:1查看名單

咁情况 真係唔好要!間屋好似唔歡迎你地咁,都係叠埋心水等翠姐了!
metaltse 發表於 2019-05-28 08:38:49 原文
係啊、知道了
U0256 非長者市一(2019/05/01~430分)
2018/07/05 見主任
2018/08/17 S2
2019/01/29 抽查~2019/02/20自動轉回S2
2019/03/13 再被抽~2019/03/23又自動轉回S2
2019/03/31 429分
2019/05/18 430分轉S3
2019/05/20 430分轉S4
2019/05/21 派牛頭角上邨常滿樓七樓
2019/05/28 拒絕!希望翠姐能看我一眼
2019/05/31 拒絕成功、2019/06/26 S3!翠翠等我
2019/07/08 和翠翠分手!正式成為元州仔、完畢~

收咗一派了,牛頭角上村,今天看了樓不要了,但還未拒絕!
Dennis009798 發表於 2019-05-27 21:11:53 原文
我睇返之前...由SO UK 到而家...好多都係月頭月中前派....多數報超收到信既都係月頭

http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=217215

你地可以睇返D POST
分享 分享 讚好人數:2查看名單

市3 G1307

我都轉左S4     G13239xx 市2
市2 G1323xxx
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我睇返之前...由SO UK 到而家...好多都係月頭月中前派....多數報超收到信既都係月頭
你地可以睇返D POST
海盈BB來了 發表於 2019-05-28 11:01:57 原文
你講起又好似係,如果計開始辦手續日期,秀潤5月8,石三七11月19,海盈9月10
其他唔知

偏向月中開始辦手續

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖