香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 油麗邨 » 油麗邨第五期卓麗樓、雍麗樓一睡房單位3D設計圖(只供參考)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原帖由 MaggieWong 於 2011-6-28 16:11 發表

辛苦晒,你做盛行?~

在家不用工作。用3D設計圖程式設計是我剛第一次用的,多多包涵

分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 alexandrina826 於 2011-6-28 16:17 發表

在家中不用工作,用3D設計圖程式設計是我第一次用的,多多包涵

都design得好靚,我啱啱睇左大廈floor plan,可能可以間眼鏡房,唔需要房中房,唔知你明我意思嘛?

原帖由 MaggieWong 於 2011-6-28 16:25 發表

都design得好靚,我啱啱睇左大廈floor plan,可能可以間眼鏡房,唔需要房中房,唔知你明我意思嘛?

Maggie, 我明白,但可能細房沒有窗了!
這間房是我Copy Floor PLan,然後在圖上面照樣繪畫出來的!

原帖由 alexandrina826 於 2011-6-28 16:30 發表

Maggie, 我明白,但可能細房沒有窗了!
這間房是我Copy Floor PLan,然後在圖上面照樣繪畫出來的!

你唔明我意思,同你3d圖一樣間法,入邊間房門口搬出黎廳呀,兩個房門都係廳,我估計可能入邊間房冇咁深,唔知有冇估錯,~

你明我講咩嘛,.係公司畫唔到圖講唔清~

原帖由 MaggieWong 於 2011-6-28 16:43 發表

你唔明我意思,同你3d圖一樣間法,入邊間房門口搬出黎廳呀,兩個房門都係廳,我估計可能入邊間房冇咁深,唔知有冇估錯,~

你明我講咩嘛,.係公司畫唔到圖講唔清~...

是不是這樣?
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

原帖由 alexandrina826 於 2011-6-28 17:30 發表

是不是這樣?

係呀, 但比例唔多啱,突出間房會唔會冇長呀?如果係咁長真係要房中房先得喇~

原帖由 MaggieWong 於 2011-6-28 17:35 發表

係呀, 但比例唔多啱,突出間房會唔會冇長呀?如果係咁長真係要房中房先得喇~

我也想不到凸出那麼長!

有無二睡房設計圖?

原帖由 jmliangzh 於 2011-6-28 17:50 發表
有無二睡房設計圖?

Sorry. 沒有啊!一睡房其實只是為自己而Design,而且剛開始用3D未熟悉,手腳慢。
暫時未有計劃Design兩睡房

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖