香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 逸東邨今日又有人跳樓
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...6
支持鍵盤翻頁

回應 #12 Mansondela

你講得啱,我企你嗰邊。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #21 股壇先知ec

呢個帖  合理  合法  我只强調  積陰德嘅嘢  吾係個個識  你係咪撑佢  跳樓死嘅就出帖  有相就出相  單單吾放過  負能量  盡情發放
菩提本無樹

今日做野行過,聽到巨響,原來係有人跳樓,點解咁睇唔開?
Mansondela 發表於 2019-01-08 15:07:59 原文
佩服你有勇氣去影相
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應  股壇先知ec

呢個帖  合理  合法  我只强調  積陰德嘅嘢  吾係個個識  你係咪撑佢  跳樓死嘅就出帖 ...
hkhk 發表於 2019-01-10 19:51:06 原文
我其實都唔想再覆,但你真係無事找事,日日都有人自殺跳樓,咁又關積咩陰德事,你咁講影張相咁都嚴重,全部記者都死得啦,更何況呢個同負能量有咩關係,唔通一個正常人睇多兩單就走去跳樓咩,只可以話你偽善,而家手機上日日都大把人放呢D新聞,你都唔中意咪好唔好睇囉,批評人都請注意用字本帖最後由 Mansondela 於 2019-01-11 12:20:08 編輯
G1302xxx 市3
分享 分享 讚好人數:3查看名單

佩服你有勇氣去影相
Joeyma223 發表於 2019-01-11 11:00:02 原文
我工作關係成日都需要去殯儀館、火葬場、墳場,睇多左有咩驚,做人光明正大又無做壞事,對住D生人討厭過對住D死人
G1302xxx 市3
分享 分享 讚好人數:2查看名單

等上樓辛苦  個個明   能夠見多D  正能量嘅帖  互相支持  咁就你好我好  大家好  樓主講到明(人死緊係唔想見)  但又忍吾住影相  跟住又忍吾住出帖  比個死C大家睇  咁即係點  個帖冇乜人理  BB做丑人  肯提吓  已經好難得   但忠言逆耳  同神級個個  當年反應一樣  吾理  你就驚佢吾死  (你講得啱  我企你嗰邊)  人在做  天在看  你咁支持呢D  負能量嘅帖  相信一定有回報  而且吾會好遠
菩提本無樹

回應 #21 股壇先知ec

等上樓辛苦  個個明   能夠見多D  正能量嘅帖  互相支持  咁就你好我好  大家好  樓主講到明(人死緊係唔想見)  但又忍吾住影相  跟住又忍吾住出帖  比個死C大家睇  咁即係點  個帖冇乜人理  BB做丑人  肯提吓  已經好難得   但忠言逆耳  同神級個個  當年反應一樣  吾理  你就驚佢吾死  (你講得啱  我企你嗰邊)  人在做  天在看  你咁支持呢D  負能量嘅帖  相信一定有回報  而且吾會好遠  
菩提本無樹

回應  股壇先知ec

等上樓辛苦  個個明   能夠見多D  正能量嘅帖  互相支持  咁就你好我好  大家好  樓主...
hkhk 發表於 2019-01-11 15:41:47 原文
又咩負能量,你真係正L量,發個post又咒人,係唔係你自己睇唔開,有煩惱我同你開解下,食飯我請放鬆D啦
G1302xxx 市3
分享 分享 讚好人數:1查看名單

上嚟出帖  總有目的  又話  ( 你估我想見到  人死緊係唔想見)  又鬼迷迷咁  放條死C比大家睇  己所不欲  勿施於人  其實你自己  知吾知  做緊乜
菩提本無樹

生離死别 人之常情,肯面對死先識活好

hkhk怪樓主你唔怪死者新年先跳?

悦逸樓個次誇張啦,記者要報
武德訓 Zz...

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖