香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 海盈邨 » 請海盈4-5人單位街坊踴躍過嚟投票,感激不盡!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

請海盈4-5人單位街坊踴躍過嚟投票,感激不盡!
請問你哋係點樣間三房嘅呢?又或者係點樣擺到三張床?可唔可以畀少少圖嚟睇下?thxxx
單選投票 共有 62 人參與投票 查看投票者

投票已經結束

58.06% (36)
35.48% (22)
6.45% (4)
您所在的用戶級別沒有投票權限
分享 分享 讚好人數:0查看名單

呢個問題 正頭痛中呀.....
樂在海盈邨~

抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。

請問你哋係點樣揀三房嘅呢?又或者係點樣擺到三張床,可唔可以畀少少圖嚟睇下。thxxx
imelolo 發表於 2018-12-05 23:18:10 原文
唔知你明唔明我畫咩
睇你想要廳大定房大
下面果幅就廳窗果間房做玻璃趟門有滲光
如果做磚牆就冇光到廳本帖最後由 Yanomi 於 2018-12-06 00:07:53 編輯
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
建立帳戶後請按此重載本頁。
G1290擴3 7.12.11 藍咭
26.4.18見主任轉市4
1.6補文件13.9 S2 19.9收合格信
1.11 S3 2.11 S4
6.11秀茂坪一樓(環境好好,可能會拒絕)
15.11兜兜轉轉都系等簽約拎鎖匙
10.12 簽約拎鎖匙

回應 #3 Yxh

你圖一個木梯後面自己加甘多插座??果個位你唔系擺沙發?
擴五:1384XXXX

回應  Yxh

你圖一個木梯後面自己加甘多插座??果個位你唔系擺沙發?
M0 發表於 2018-12-06 00:41:16 原文
那是原裝的,左右兩邊都有一樣的制,其中一邊不管它就可以了
擴4-S2-G1266...最後一次賭輸了...
第三-超遠-超低層-間隔不錯(問題單位)
第二-遠-中層-超舊-不夠位間房(間隔所限)
第一-遠-低層-舊

回應 #6 Sum1022

哦!原來系甘,擺沙發個位,即系廁所對住的有幾多Cm,唔知可以擺幾長沙發咧本帖最後由 M0 於 2018-12-06 03:36:47 編輯
擴五:1384XXXX

回應 #1 imelolo

我有系其中一位CY朋友既自設圖,2個小朋友房吾間,但丁字床,同樣2個上格床,下格有櫃同書枱,都值得諗一諗
市4

唔知你明唔明我畫咩
睇你想要廳大定房大
下面果幅就廳窗果間房做玻璃趟門有滲光
如果做磚牆就冇光到廳
Yanomi 發表於 2018-12-06 00:06:07 原文
thank you!我係第一款,本身諗住喺廳嗰度開一個,但係發廳真係唔係好長。

回應  imelolo

我有系其中一位CY朋友既自設圖,2個小朋友房吾間,但丁字床,同樣2個上格床,下格有櫃同書...
people688 發表於 2018-12-06 06:23:39 原文
可唔可以再詳細少少, 我而家暫時未幻想到。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖