香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區4人 » 投票,估石仔幾時派,讓前路不要太黑
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

其實睇個款就隨時派得啦,當然要睇吓房署會唔會玩嘢,一陣可能等到下個月等埋秀潤同碩仔先一齊爆

不...
ray3064 發表於 2018-11-08 10:18:23 原文

市3朋友先虎視眈眈呀~市四當剝花生好了
G129
分享 分享 讚好人數:0查看名單

市3朋友先虎視眈眈呀~市四當剝花生好了
cheungshing01 發表於 2018-11-08 10:21:20 原文

不過我呢d號碼咁後嘅都唔敢諗啦,望佢去多d人算

不過我呢d號碼咁後嘅都唔敢諗啦,望佢去多d人算
ray3064 發表於 2018-11-08 10:25:56 原文

去得快,又驚捱唔到麗翠,點搞
G129

重溫房署點覆:

房屋署的回覆如下:

「石硤尾邨第三期及第七期樓宇將會合共提供約480個單位,當中約有360個單位供一般公屋申請的編配之用,單位面積由14平方米至45平方米不等。該兩座樓宇暫時預計於2018年第四季內分批進行預配程序。上述提供的數據及時間只供參考,可能會因實際情況而改變,查詢人士不應完全依賴此資料作重要決定。」

如有任何查詢,歡迎與我們的職員聯絡。
G129
分享 分享 讚好人數:2查看名單

G1279xxx市4, 3/2018審查超額. 24/10/2018重賽, 29/10/2018 S1. 12/11/2018見主任. 22/11/2018 S2. 23/11/2018 S4  29/11海盈邨

回應 #14 cheungshing01
長城兄可唔可以再問多次,問埋抽起嘅單位數目同最新估計輪候時間

回應  cheungshing01
長城兄可唔可以再問多次,問埋抽起嘅單位數目同最新估計輪候時間
ray3064 發表於 2018-11-08 11:20:44 原文

覆得俾我都怕派完了
G129

唔知我有冇機會派到石
1317 巿3

唔知我有冇機會派到石
riceclub 發表於 2018-11-08 11:44:02 原文

好睇timing,唔知房署點玩。
G129

唔知我有冇機會派到石
riceclub 發表於 2018-11-08 11:44:02 原文

講問1317幾?可以比多個號碼嗎?
我都諗唔知有無機會中到
市3 - 11/2012    G13172-13196
20/2轉S1  6/3 見主任  15/3 S2
21/3收信迎東  - 拒絕

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖