香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 裝修設計 » 急急急..我很擔心
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原帖由 ☆水☆ 於 2008-9-20 01:26 發表
D 承辦商成日做埋D有報應GE野.....
又黑心又冇品又害人害物...
嘜佢地唔驚自己屋企人有事GA...?
定係佢地已經冇哂親人GA??  (死哂?)
佢地驚唔驚自己行行下街俾車車死..
唱唱下K冇LALA俾人點錯相砍死...
食食下飯突然 ...

水水 冷靜D ~ 千奇唔好破壞你個淑女形象 ~
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 ☆水☆ 於 20/9/2008 01:26 發表
食食下飯突然 ...

你笑到我眼淚水都標

原帖由 ☆水☆ 於 20/9/2008 01:29 發表

咁KW SIR... 請問你言下之意係?

因為我住梗呢到二十幾年樓(舊既公屋)
D人係咁拆, 拆到乜都唔要, 唔要呢唔要路
唔要廚房門, 唔要廁所門, 唔要牆, 通通拆晒, 鬼咁大裝, 房署都無出個聲

多謝大家
多謝大家的安慰,我真的很可怕,我個師父係朋友介紹.承辦商應該不是斜路個三間,係就留下個間,因為留下個間先係承辦商,聽人講斜路個三間係同一個(老闆)大佬.斜路個班人已經同留下班人嘈過,不果好似話留下班人勁啲,房署啲人唔知收咗幾$.

原帖由 kw_sir 於 2008-9-20 01:24 發表 放心啦, 新屋先咁緊張姐, 做下樣想比D氣勢人睇下之嘛如果係D舊公屋都比D人係咁拆啦, 又唔見有事

各處村有不同管理公司做法,唔係一本通書讀到老,小心為上策!
在那遙遠的雲南石林曾遇上我的阿詩瑪!my blog:http://hk.myblog.yahoo.com/wtyu21

咩呀...卓卓講過啦
有個彩盈街坊都係拆左廚房牆
要罰錢呀 !! ($xxxx)

原帖由 co.co.chu 於 2008-9-20 01:48 發表
多謝大家的安慰,我真的很可怕,我個師父係朋友介紹.承辦商應該不是斜路個三間,係就留下個間,因為留下個間先係承辦商,聽人講斜路個三間係同一個(老闆)大佬.斜路個班人已經同留下班人嘈過,不果好似話留下班人勁啲,房署 ...

樓下承辦商全部都是陀地,但都不用驚房署做野拍照都是記錄在案。

原帖由 bda 於 2008-9-20 06:40 發表
咩呀...卓卓講過啦
有個彩盈街坊都係拆左廚房牆
要罰錢呀 !! ($xxxx)

冇錯 不過希望兩者情況唔同 政策有變啦 ~
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

原帖由 bb22 於 20-9-2008 09:00 發表

樓下承辦商全部都是陀地,但都不用驚房署做野拍照都是記錄在案。

新屋村禁快有陀地.

原帖由 ☆水☆ 於 20-9-2008 01:26 發表
食食下飯突然 ...

好絕呀 ! 不過你要定 D

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖