香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 擴市2人 » 登登登……拆信啦!碩門?雙東?都唔係
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

石門第一水沽清了…第四座全部大單位…房署又派骨嚇大家…滿東仲敢唔敢唔要
Wing1123 發表於 2018-10-18 14:00:02 原文

即係碩門2-3人單位派晒了
擴2 G1326
S1 8/2018
S2 29/8/2018
S3 2/10/2018
S4 8/10/2018
碩門邨
分享 分享 讚好人數:0查看名單

即係碩門2-3人單位派晒了
lagortsa 發表於 2018-10-18 14:01:41 原文
房署應該Hold起咗一批…但正常隊數量我諗應該沽清
2011年11月 收藍卡非長者一人申請 (U-028)
2013年唔記得咗幾月加名~~轉擴2 2013/03(G1324-G1326)
S1:29-05-2018 / 收信:20-06-2018 / 審查:28-06-2018
S2:13-08-2018
S3:16-08-2018
S4:21-08-2018…23-08-2018正式收信派低中層滿和樓,接受配房
S5:15-12-2018…正式結束輪候

房署應該Hold起咗一批…但正常隊數量我諗應該沽清
Wing1123 發表於 2018-10-18 14:03:59 原文

我都吾介意雙東,頂呀,連雙東都吾比我

yungkan 發表於 2018-10-18 14:06:02 原文
你仲有子彈唔怕玩…拒絕再博
2011年11月 收藍卡非長者一人申請 (U-028)
2013年唔記得咗幾月加名~~轉擴2 2013/03(G1324-G1326)
S1:29-05-2018 / 收信:20-06-2018 / 審查:28-06-2018
S2:13-08-2018
S3:16-08-2018
S4:21-08-2018…23-08-2018正式收信派低中層滿和樓,接受配房
S5:15-12-2018…正式結束輪候
分享 分享 讚好人數:1查看名單

yungkan 發表於 2018-10-18 14:06:02 原文

放心,拒絕完一定有滿東,滿東一定會再次翻派
擴2 G1326
S1 8/2018
S2 29/8/2018
S3 2/10/2018
S4 8/10/2018
碩門邨

今次拒絶,之後好大機會滿東

你仲有子彈唔怕玩…拒絕再博
Wing1123 發表於 2018-10-18 14:07:27 原文
想問長康邨,康和樓,租金1113有幾大?

楊總麻煩快D仲睇到我個名

1329xxx  碩門  

(2014May09 新界2)   (2018Ju04 轉 擴2 S1) 2018Aug28 有期見   (預約面晤日期 2018 年 9 月 6 日 )
(2018Sep06 見完主任  等待轉S2) (2018Sep13  轉S2) (2018Oct02 轉S3)    (2018Oct04  轉S4)  
(2018Oct08收信  第一次即派 ...碩門)    (2019Feb02收入伙信)     (2019Feb19 上午簽約 等待入住)

石門第一水沽清了…第四座全部大單位…房署又派骨嚇大家…滿東仲敢唔敢唔要
Wing1123 發表於 2018-10-18 14:00:02 原文
G1324 擴二
27/6 見主任
11/7 通過審查合格
S2 等待s3中
7/8 轉為s3
14/8 轉s4
16/8 滿東

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖