香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 擴市4人 » 拒絕信
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

估計準備轉S3,祝派心水樓
分享 分享 讚好人數:0查看名單

最緊要系網上轉左S2,拒絕信並唔系最重要既野
620 發表於 2018-09-19 21:15:12 原文
我我以為拒絕信都好重要,不過張拒絕信都當左你一次,講得岩吾岩
G1306 擴市4人
4/6 2018樂富見主任,24/7收合格信
7/9收信派麗瑤村,13/9拒絕
15/9轉s2

唔係話你呃大家真係好快!我8月中拒絕到依家都未歸隊,羨慕你啊
Christy0405 發表於 2018-09-19 21:14:47 原文
每間辦事處我諗工作都有快慢
G1306 擴市4人
15/9轉s2

有快有慢的,我十三個曆日才收到正式拒絕信件  但網上狀態只係兩個曆日就轉左拒絕字。
我覺得最緊要網上轉...
KelvinHung75 發表於 2018-09-19 21:16:39 原文
電腦最準確
G1306 擴市4人
15/9轉s2

我我以為拒絕信都好重要,不過張拒絕信都當左你一次,講得岩吾岩
蔡小琪 發表於 2018-09-19 21:18:16 原文

我之前收果封唔系拒絕信,好奇怪,
信上只系話已經知道我更改左資料
不過我見照常轉左S2,就冇理封信

估計準備轉S3,祝派心水樓
620 發表於 2018-09-19 21:17:29 原文

希望大家做碩門二期街坊
G1306 擴市4人
15/9轉s2
分享 分享 讚好人數:1查看名單

希望大家做碩門二期街坊
蔡小琪 發表於 2018-09-19 21:24:50 原文

鄰居,我地碩門相見  
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我之前收果封唔系拒絕信,好奇怪,
信上只系話已經知道我更改左資料
不過我見照常轉左S2,就冇理封信
620 發表於 2018-09-19 21:23:48 原文
甘甘奇怪
G1306 擴市4人
15/9轉s2

回應 #28 蔡小琪
但系我見到有小部分谷友拒絕之後都系收到類似既信  

回應  蔡小琪
但系我見到有小部分谷友拒絕之後都系收到類似既信  
620 發表於 2018-09-19 21:28:02 原文

但其他谷友系吾系吾理張信
G1306 擴市4人
15/9轉s2

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖