香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 擴市2人 » 到我S2啦…等咁耐終於攞到呢張入場卷
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...19
支持鍵盤翻頁

是但啦 係新樓都要呀…你望我入滿東好過啦…如果唔係你個餐飯凍過水
Wing1123 發表於 2018-08-14 07:38:58 原文

係呀,我都想你係滿架,如果唔係邊個請我食飯呀
分享 分享 讚好人數:1查看名單

係呀,我都想你係滿架,如果唔係邊個請我食飯呀
amylee770714 發表於 2018-08-14 07:40:15 原文
滿硬架啦…我想追上你…你轉s3快到呢 本帖最後由 Wing1123 於 2018-08-14 07:41:19 編輯
2011年11月 收藍卡非長者一人申請 (U-028)
2013年唔記得咗幾月加名~~轉擴2 2013/03(G1324-G1326)
S1:29-05-2018 / 收信:20-06-2018 / 審查:28-06-2018
S2:13-08-2018
S3:16-08-2018
S4:21-08-2018…23-08-2018正式收信派低中層滿和樓,接受配房
S5:15-12-2018…正式結束輪候
分享 分享 讚好人數:0查看名單

分享 分享 讚好人數:0查看名單

做咩唔報喜出post
Wing1123 發表於 2018-08-14 07:40:00 原文

我尋晚未夠12點已出左啦,你見唔到我咩 我話,2日已轉s3
分享 分享 讚好人數:2查看名單

祝你好運
葵青區

回應 #1 Wing1123
終於到你喇,恭喜恭喜,滿東等緊你
8月2日印信派滿東邨,接受

終於等到喇,祝派心水樓
擴4+1 G1311xxxx
11/6 轉S1、16/7 審查 、17/8 再審查兼轉擴4+1
31/8 S2 15/11 正式轉擴5 5/12 S3 6/12 S4 8/12滿康低層 15/12 S5

擴 G1346

滿硬架啦…我想追上你…你轉s3快到呢
Wing1123 發表於 2018-08-14 07:41:04 原文

扣番星期六日,2日轉s3 但你諗吓我3個半月先s2呀,同埋已經派過哂我no啦,遲我no都派左樓,我想佢直接s4添 本帖最後由 amylee770714 於 2018-08-14 07:51:06 編輯
分享 分享 讚好人數:2查看名單

恭喜
G1328xxx 擴3

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...19
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖