香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 蘇屋邨街坊 » 蘇屋邨《搵食攻略》
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...6
支持鍵盤翻頁

哈哈 旺旺兄先勤力呀..我近排都無點去影...自從知道6月尾派.....真系想挨埋個5月先...5月尾先緊張 ...
CC030 發表於 2018-04-30 17:35:03 原文

雖說派邊都唔輪到自己話事,但越接近六月就越緊張,唉 唯有呢度嘅會員先明白。每日攞下資訊先好啲。
G13143 市3
20/11/18 派安泰邨
[b]Thanks God![/b]
分享 分享 讚好人數:1查看名單

辛苦旺旺兄喇
大媽吾好隨地屙屎。屙完屎要抆屎。 香港太多人。大陸佬  大媽吾好黎喇
分享 分享 讚好人數:0查看名單

雖說派邊都唔輪到自己話事,但越接近六月就越緊張,唉 唯有呢度嘅會員先明白。每日攞下資訊先好啲...
MrsChow 發表於 2018-04-30 17:40:11 原文
祝願派心水樓。安居樂業
大媽吾好隨地屙屎。屙完屎要抆屎。 香港太多人。大陸佬  大媽吾好黎喇

回應 #22 simonho2018
眾志成城 ,都唔辛苦嘅 ……得閒做多啲, 唔得閒就做少啲

祝願派心水樓。安居樂業
simonho2018 發表於 2018-04-30 17:44:07 原文

多謝!承你貴言!
G13143 市3

回應  CC030
我在附近工作, 日日都經過蘇屋 ,但係經常影,又好似冇乜新意
您旺旺 發表於 2018-04-30 17:38:11 原文

望下舒緩緊張都好呀. 望住D進度多條柱都開心過人
分享 分享 讚好人數:2查看名單

雖說派邊都唔輪到自己話事,但越接近六月就越緊張,唉 唯有呢度嘅會員先明白。每日攞下資訊先好啲...
MrsChow 發表於 2018-04-30 17:40:11 原文

系呀..特別系號碼差5多先驚

回應 #26 CC030
派得好當然開心 ,派得唔好唯有寄望下次 ,始終派得好唔好,都要 小小運氣

系呀..特別系號碼差5多先驚
CC030 發表於 2018-04-30 17:46:50 原文

咪囉!睇住啲號碼每日都升,我血壓都升吖
G13143 市3

回應  CC030
派得好當然開心 ,派得唔好唯有寄望下次 ,始終派得好唔好,都要 小小運氣
您旺旺 發表於 2018-04-30 17:48:17 原文

系架,  博一次,派5到.5好太舊骨都隨緣

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖