香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 凱樂苑 » 陽光中的凱樂苑 (208-03-11)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
含上傳圖片/文件之留言 顯示所有留言

陽光中的凱樂苑 (208-03-11)
圖 9, 10 中油白色單白係最好既 3 房單位.
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:12查看名單

我都覺得你唔知咩叫豪宅 你文化實在太低,仲話我唔係香港人,唔通你係大陸落來? 你知唔知高尚住宅都...
jenny389 發表於 2018-03-24 04:45:24 原文

上網打豪宅,就會出到這些,以幾千萬計的豪宅, 何來650萬?
講多無謂,理據最實際!本帖最後由 Yywong 於 2018-03-24 09:40:32 編輯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我日日都睇地產㗎!都話咗六百五十萬買唔到豪宅,咁點會睇到呀? 你覺得買到就講出嚟啦, 講咁多嘢都講唔...
Yywong 發表於 2018-03-24 09:24:27 原文

有人陣間半夜病發,起身食藥。
就會睇到我今日地產鋪,
影既售樓樓盤資料。
睇吓傻西又係咪盲左,
話我冇理據吖拿?

琴日半夜執我口水尾,
佢自己係新香港人,
跟我尾講,話返我係大陸人。

睇佢今日半夜又有咩笑料先,
每次留言都咁好笑。

40年舊樓,均益,416實呎,
2房,都賣$660萬。

我呢度冇豪宅,都全部過$650萬。
得3個盤平過$650萬,分別係舊樓,
168呎、266呎、362呎。

唔知呢3個盤,係咪聰明醒目人,
心中既「豪宅」呢?  
分享 分享 讚好人數:1查看名單

你係咪香港人?
jenny389 發表於 2018-03-25 03:38:00 原文

我喺英屬香港出世。
你?哈哈哈
港燦一名
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我無話分享呀
咁呢d係佢地自己既事
起碼有650萬既話,好過買居屋先,仲有香港人係講果d係豪宅
jenny389 發表於 2018-03-25 03:37:26 原文

天壐、君臨天下、凱旋門,呢d就係「豪宅」。

唔係無理據,已經有人講左啦,仲有好多
jenny389 發表於 2018-03-25 03:32:19 原文

日出康城」係自我感覺良好,地產奸商,吹捧樓盤既手法。

天真 jenny389  

*近年,各別地區也有大型或小型新興私人屋苑偽豪宅。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖