香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 圖片閣 » A歺定B歺
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

C餐不可亂叫,某些行業聽到 "屍餐" 就頭痕.......
eddycklo 發表於 2018-03-08 19:29:19 原文

唔怪得煎老闆搞盡腦汁,都只可以出到兩個餐啦!
安居樂業,祝各位早日上樓!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

唔怪得煎老闆搞盡腦汁,都只可以出到兩個餐啦!
怒亦喵 發表於 2018-03-08 19:35:00 原文

警員接單 "屍餐" 要準備口罩,手套同埋香.......

蕉老闆,等你有D餐至幫襯呀!
安居樂業,祝各位早日上樓!

雨鑫

蕉老闆,等你有D餐至幫襯呀!
怒亦喵 發表於 2018-03-08 20:23:04 原文
D歺,哋蕉

A/香蕉拔絲
B/拔絲香蕉
C/香蕉船
D/香蕉夾腸
chanster 發表於 2018-03-08 18:55:27 原文

唔該!我想轉C餐:免治煎蛋牛肉河
怒亦喵 發表於 2018-03-08 14:19:47 原文

C9 就有, 啱唔啱?

A

C9 就有, 啱唔啱?
chanster 發表於 2018-03-08 22:16:08 原文
仲有塵c打同c7

我要A餐
G131xxxx扩3

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖