香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區2人 » 報喜了, 中咗彩盈邨盈富樓高層
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我預佢全部野包埋15萬左右因為要間2房,同埋熟人裝修應該會慳番D,原本諗找裝修設計公司話15萬仲要好多野都...
A2017 發表於 2018-04-03 22:37:28 原文

都差唔多啦,希望大家快啲裝完修入伙啦,
我見好多2至3人單位都間兩房,
你個到仲好,大啲,應該有250呎到,
咁你熟人有冇話要裝幾耐先
G1300xxx   擴2   
2/2012 藍卡
15/3/17 轉市2,暫緩
29/12/17 轉S2
1/3/18 轉S3
2/3/18轉S4 3/3/18 收信派彩盈邨高層
分享 分享 讚好人數:0查看名單

都差唔多啦,希望大家快啲裝完修入伙啦,
我見好多2至3人單位都間兩房,
你個到仲好,大啲,應該有250呎...
kakawinwin 發表於 2018-04-03 22:45:09 原文
佢地話半個月內,係大小小但廁所超細廚房超大仲要係開放式
G1296 市2
2017 09審查

佢地話半個月內,係大小小但廁所超細廚房超大仲要係開放式
A2017 發表於 2018-04-03 22:49:13 原文

半個月咁快,咁你訂定傢俬電器未?
我都睇定晒,仲買左床架,
而家有排等,
我諗好似樂華咁囉,廚房又係開放,
廁所細
2/2012 藍卡
1/3/18 轉S3

回應 #173 kakawinwin
未訂吖想正式度呎吋先訂
G1296 市2
2017 09審查

回應 #170 A2017
15萬有找
g1291

回應  A2017
15萬有找
janechunho 發表於 2018-04-03 23:09:47 原文
你上年裝修果時幾多?
G1296 市2
2017 09審查

回應 #176 A2017
裝修不貴大约四萬五。只係要買全屋新家俬電器约8萬本帖最後由 janechunho 於 2018-04-03 23:47:52 編輯
g1291

回應 #173 kakawinwin
琴日睇咗樓覺得點吖
G1296 市2
2017 09審查

回應  kakawinwin
琴日睇咗樓覺得點吖
A2017 發表於 2018-04-05 11:46:12 原文

OK啦,都係比較細囉,所以D傢俬唔可以買太大,
但都冇辦法,交通方便,樓層高,算係咁架喇,
今日同師傅都傾好點裝修架喇,
星期二再揀料
2/2012 藍卡
1/3/18 轉S3

OK啦,都係比較細囉,所以D傢俬唔可以買太大,
但都冇辦法,交通方便,樓層高,算係咁架喇,
今日同師傅都傾好點...
kakawinwin 發表於 2018-04-05 22:19:43 原文
咁都幾好啊,交通點都比安泰好
G1296 市2
2017 09審查

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖