香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 義務援助 » 急需搬洗衣機男士一位及板車一架!(已取消)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我有朋友送了部窗口式冷氣機如要安裝現在市價大約要收幾多錢呢?不用搭棚安裝在外面的!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #19 含蕉到日落 被拎落街乾洗很貴嗎?因我從未去試過乾洗!做我生意的話洗衣店會即時倒閉!

我有朋友送了部窗口式冷氣機如要安裝現在市價大約要收幾多錢呢?不用搭棚安裝在外面的!
熊猫 發表於 2018-02-12 21:22:47 原文
三,四百,鋁架承托另计,,建議上门報价本帖最後由 含蕉到日落 於 2018-02-12 21:28:14 編輯

回應 #19 含蕉到日落
你推介那種有沒有7kg左右

回應  含蕉到日落 被拎落街乾洗很貴嗎?因我從未去試過乾洗!做我生意的話洗衣店會即時倒閉!
熊猫 發表於 2018-02-12 21:26:23 原文
百餘元,,厚被好少成日洗,越洗越5暖

回應 #23 含蕉到日落
喔!全包架那些四百還是分開計的?因不懂!

回應 #25 含蕉到日落 那就慘了我張被由厚輕身洗到變薄又重身,

回應  含蕉到日落
喔!全包架那些四百還是分開計的?因不懂!
熊猫 發表於 2018-02-12 21:29:53 原文
去街市电器店問最好,,

回應  含蕉到日落 那就慘了我張被由厚輕身洗到變薄又重身,
熊猫 發表於 2018-02-12 21:32:21 原文
一年洗兩次,顶尽

我細個時我屋企已經用呢隻牌子, 講ing 喺1980年, 佢係香港係大眼雞始祖掛 ?
roomho987 發表於 2018-02-12 20:36:05 原文
我係鴨街買既 用咗年幾喇
大媽吾好隨地屙屎。屙完屎要抆屎。 香港太多人。大陸佬  大媽吾好黎喇

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖