香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區3人 » 有啲擔心
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

有啲擔心
如果真係預派安泰,點解咁少人轉S3嘅 本帖最後由 zeniacheng 於 2018-01-03 16:58:47 編輯
大陸人唔好再落嚟香港爭公屋!隔離屋勁多大陸人5年生3件,拎曬福利又想轉大屋,好憎佢地
分享 分享 讚好人數:0查看名單

如果真係預派安泰,點解咁少人轉S3嘅
zeniacheng 發表於 2018-01-03 16:57:54 原文

妳仲有兩次機會,安泰應該二中一嘅,放心啦,等妳好消息
G1302**** 市3⃣️安泰豐泰樓
分享 分享 讚好人數:1查看名單

多謝你,祝你都派到心水樓
妳仲有兩次機會,安泰應該二中一嘅,放心啦,等妳好消息
LittleFat 發表於 2018-01-03 23:12:52 原文
大陸人唔好再落嚟香港爭公屋!隔離屋勁多大陸人5年生3件,拎曬福利又想轉大屋,好憎佢地

快喇快喇,好快收到信喇

多謝你,我好緊張
快喇快喇,好快收到信喇
keithm1023 發表於 2018-01-04 00:13:27 原文

我都擔心。得3個人S3咋
G12915xxx  
2016-6-23   擴市3轉市區3
2017-06-02第一次派鴨脷洲邨   拒絕
2017-06-23 s2
2018/01/03  S3

但其他人數嘅都開始S3 呢家可能真係預派安泰  
我都擔心。得3個人S3咋
jean_a2 發表於 2018-01-04 09:04:27 原文

安泰 機會好高
G1303 市3
2012. 4月 擴3
2014. 1月 第一次審查.. 2月S2
2016. 市3
2018. 1月4日 第二次審查
5月21. S2   5月31. S3 6月8 S4  居泰超低層

見到市3有8個人轉左S3,應該唔會流~之前市3好耐先見一個 ,
都踏入左預派階段,唔怕得咁多啦~ 本帖最後由 tiads 於 2018-01-04 11:49:38 編輯
G1244XXX 市4
23-11-2017 第一次派彩雲二邨 / 29-12-2017 拒絕
09-01-2018 S2 / 10-01-2018 S3 / 18-01-2018 S4
23-01-2018 安泰邨和泰樓

平常心, 喺您就係您

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖