香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 凱樂苑 » 新居屋 ~ 凱樂苑,長沙灣副食品批發市場 (2017.11.18)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

分享 分享 讚好人數:0查看名單

街坊話熱天好臭,冬天冇咩味,吹唔正。希望以後都唔臭。
如果有得你揀,你會揀向南內園,冇私隱?...
mimemike85 發表於 2017-11-27 18:06:28 原文

有得選擇又買得起的話 , 就一定要三房兩廁果隻, 西斜我自己就唔怕, 因為細個都係住西斜, 反而想要開揚少少, 私隱好重要.....
臭味, 我個人覺得當附近越來越多樓起, 政府應該會做改善掛....
分享 分享 讚好人數:1查看名單

有得選擇又買得起的話 , 就一定要三房兩廁果隻, 西斜我自己就唔怕, 因為細個都係住西斜, 反而想要開...
linhorma 發表於 2017-11-28 13:44:42 原文

我都希望抽得前,可以買3房。。。但我打算揀內園,向南,第一對唔正個海唔怕臭,第二又唔怕副食品上落貨半夜搬貨嘈。因為我哋成日都落窗簾開窗瞓覺,好少開冷氣。。。大家交流吓,幾好bor。我同你都唔會爭同一方向既樓
分享 分享 讚好人數:2查看名單

你地話好臭,地産佬又肯高價投地????? 是否以后会改善?
chengsanhk 發表於 2017-11-27 21:05:01 原文

極之想政府快d改善

唔怕,豪宅都一樣方向啦

我都希望抽得前,可以買3房。。。但我打算揀內園,向南,第一對唔正個海唔怕臭,第二又唔怕副食品上落貨半...
mimemike85 發表於 2017-11-28 18:09:16 原文

哈哈, 希望日後有機會做鄰居  
分享 分享 讚好人數:1查看名單

THANKS

極之想政府快d改善
mimemike85 發表於 2017-11-28 18:10:38 原文

如果把有關的近岸海做填海計划。。 便可以好好的解決。。  
New7天   31Mar16 藍卡 , G1379XXX
18年29Sep轉S1。16Nov date for MTG  on 27Nov.
(S2  5 Dec)。(S3  17 Dec) (S4 Dec 19)(收信 Dec 22  派 富泰邨中層 31號收鑰匙 做新年禮物)。。。

晤知有無三房呢?

回應 #79 chrismo

有哦
居屋2018 白長第十二粒珠(69) WE 827 -->家人生病放棄了
居屋2019 白單出戰  預做炮灰  志在參與
居屋2020 白單同白居二繼續炮灰

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖