香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 公務員配額 » 2017/2018年度公務員公共房屋配額 (附錄 III and V)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...31...160
支持鍵盤翻頁

等緊number 信,舊年話我居屋住戶名單未除名都dq 我,連number 信都未有, 唔知今年有無機呢
申請時...
racli 發表於 2018-07-30 10:14:06 原文

我去年都係未除名被DQ

希望大家今年都派到樓可以安居樂業啦!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

有無人已經收到17/18的號碼信?

原來昨日才寄出號碼信,祝福大家這星期內都收到

回應 #303 bb992016

希望我都會收到號碼信啦~~

請問知唔知如果被DQ, 會點樣通知的?? 都是寄信嗎?  

回應  bb992016
希望我都會收到號碼信啦~~
請問知唔知如果被DQ, 會點樣通知的?? 都是寄信嗎?  
Tammy118 發表於 2018-08-01 17:03:44 原文

房署會將份申請表連埋籃所有supporting documents俾番俾我部門人事部,人事部退番俾我,裡面仲有封memo通知我因咩事被DQ

諗起都傷心

原來昨日才寄出號碼信,祝福大家這星期內都收到
bb992016 發表於 2018-08-01 16:46:37 原文

祝大家都派到心水樓!

房署會將份申請表連埋籃所有supporting documents俾番俾我部門人事部,人事部退番俾我,裡面仲有封memo通...
yipsiumee 發表於 2018-08-01 19:27:18 原文

唔好傷心啦, 今年都就快又申請, 上次知衰咩, 今次就一定成功, 加油~!!

回應 #301 yipsiumee
係呀, 其實今年有東涌,如果第一志願揀東涌應該有機會,因為見1617 有人5年幾都派左迎東,但我放左第三。。其實一入完表已後悔自己排d 志願次序

回應  yipsiumee
係呀, 其實今年有東涌,如果第一志願揀東涌應該有機會,因為見1617 有人5年幾都派左迎東...
racli 發表於 2018-08-02 10:56:16 原文

你幾多年年資呀?

我去年都係未除名被DQ
希望大家今年都派到樓可以安居樂業啦!
yipsiumee 發表於 2018-07-30 11:14:59 原文

我上年都係
無拉拉改左制

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...31...160
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖