香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 美盈苑 » 成日都聞到燒嘢嘅味
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

燒衣

似燒乜嘢嘅味?
VickYeung 發表於 2017-11-06 07:18:25 原文
分享 分享 讚好人數:0查看名單

背向寶福山

沙田寶福山?
angella 發表於 2017-11-06 09:08:48 原文

背向寶福山

會唔會係寶福紀念館啲煙飄過嚟?你住高層嗎?

夜晚係燒 嘢高峰期,撞啱風向聞到都唔出奇
smallfish76 發表於 2017-11-06 10:10:32 原文

我覺得似

初二……十六……
您旺旺 發表於 2017-11-06 10:18:55 原文

你又有你既道理,不過家人都聞到

學你網名咁,check 到邊忽有事就叫乜都幾好喎,咁我鼻有敏感叫就叫壞鼻咩

Check 下个,nose 先啦
傻銀 發表於 2017-11-06 10:29:31 原文

驚就唔會,係d 衫臭晒

巧驚驚
mexxbb 發表於 2017-11-06 16:53:51 原文

你又有你既道理,不過家人都聞到
學你網名咁,check 到邊忽有事就叫乜都幾好喎,咁我鼻有敏感叫就叫壞鼻咩...
lazykaka 發表於 2017-11-07 09:27:24 原文

Lazy ka noSe

反而高層有PK 在廁所食煙, 煙灰飄入廁所

一到夜晚成日都聞到燒野既味道
大家有無呢 d 問題
lazykaka 發表於 2017-11-06 00:06:44 原文

11月5號 晚 沙田道風山上面山頭 有山火, 半個沙田都見倒

聞唔到喎

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖