香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區2人 » 派左第二次...
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #1 Pbwan
上次派邊
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #41 lucktiti888

上次派麗閣邨,二樓爆污水單位
市2 G-1294,藍卡:01/2012
S1:06/2017,18/7 見主任, 1x/8補資料;S2:16/09/2017;S4:23/9
第一次:麗閣邨:拒絕(二樓問題屋)

O MY GOD

回應  sallyjeffy
    上網一睇就搵到好多事故發生,最新果單係10月23
屋企人感覺唔太良好
Pbwan 發表於 2017-11-02 22:01:18 原文

我認同你講法,交通又不方便!
所以我都拒絕咗
市2  G1294
1/2012  藍咭
7/2017 S1
10/2017 派樂華南 82年樓 拒絕
11/2017 派東頭邨 83年樓
2/2018 安屋樂業

G1300xxx   擴2   
2/2012 藍卡
15/3/17 轉市2,暫緩
29/12/17 轉S2
1/3/18 轉S3
2/3/18轉S4 3/3/18 收信派彩盈邨高層

其實我自己99都住緊呢到,我等緊上樓
而家都住係樂華南,
其實交通真係方便,去HK又快,去MK,尖沙咀,佐敦都方便,有VAN仔
去APM同淘大都可以行路去,空氣都唔錯架
只不過可能你唔會鍾意廁所廚房一齊囉
2/2012 藍卡
1/3/18 轉S3
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  AK230514
    唔好意思我唔熟果頭,請問交通點樣方便法?
Pbwan 發表於 2017-11-03 08:16:45 原文
想快就去觀塘裕民坊坐綠色小巴22M,快過在淘大等2A和28
09/12擴展1人。
10/13結婚(擴2 G1326)。
04/15及10/16加一對仔女並轉離島4。
6/2/17首次審查,06/17為S4並第一次派銀灣邨。
11/8/17正式收匙。

回應 #46 kakawinwin

呢間間隔係廁所同廚房分開,我反而鍾意入廚房去洗手間,個廳會多幅牆
S1:06/2017,18/7 見主任, 1x/8補資料;S2:16/09/2017;S4:23/9

回應 #48 Pbwan

所以你都可以考慮一下
2/2012 藍卡
1/3/18 轉S3

回應 #49 kakawinwin

早幾日去睇完,應該會要

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖