香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 安泰邨 » 安泰邨裝修填表格參考
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...21
支持鍵盤翻頁

hei816116 發表於 2017-10-23 20:18:43 原文
,,
好簡單ga, 開頭我聽主任講解個表格都聽到驚, 原來 你個單位發現有事時, 您就會覺得張表格好簡單就明
分享 分享 讚好人數:0查看名單

嘩!原來要填表咁麻煩架
遲些有樓,我都係自己整,唔知會唔會有錯
jenny389 發表於 2017-10-23 02:26:27 原文

好簡單ga, 開頭我聽主任講解個表格都聽到驚, 原來 你個單位發現有事時, 您就會覺得張表格好簡單就明

回應 #26 過主啦
Thks
G1289 市3

唔麻煩  
roomho987 發表於 2017-10-23 10:50:00 原文

係咪任何都要填? 例如係牆度整個櫃或者整張枱、間塊板整間房或者衣櫃、整兩條樓梯、室內牆整條管曬衫、又或者整下牆紙等,都要填晒?

係咪任何都要填? 例如係牆度整個櫃或者整張枱、間塊板整間房或者衣櫃、整兩條樓梯、室內牆整條管曬衫、又...
jenny389 發表於 2017-10-24 02:04:03 原文

我諗您誤會咗, 我講嘅填表......係您收咗樓 發現  水喉漏水, 厠所e 無水, 廚房洗碗盤流水, 嗰d 要填表 ,
可以去呢個(勇泰裝修填表格參考)會教您填forms本帖最後由 roomho987 於 2017-10-24 11:37:02 編輯

我諗您誤會咗, 我講嘅填表......係您收咗樓 發現  水喉漏水, 厠所e 無水, 廚房洗碗盤流水, 嗰d 要填表 ;02...
roomho987 發表於 2017-10-24 11:28:55 原文

嘩!原來係咁樣先填架?

仲以為間屋整左d咩、拆左d咩,就要填比辨事處知道,搞到勁擔心

G1289 市3

分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...21
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖