香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 國際新聞 » 英男嫌老婆太長氣 離家出走10年住樹林
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

有早知冇乞衣
買哈咾喂金多寶夠好啦
chanster 發表於 20/10/2017 17:57:09 原文

拍拖果陣冇留意既咩?係到結婚先至知?冇理由呀?扮野都唔可能扮到結左婚先知道佢係咩類人呀?

金多寶.....贏硬咩﹗雖然個個都想中.....但容乜易10幾注中呀﹗
分享 分享 讚好人數:0查看名單

拍拖果陣冇留意既咩?係到結婚先至知?冇理由呀?扮野都唔可能扮到結左婚先知道佢係咩類人呀?
金多寶....
fannyl2012 發表於 2017-10-22 18:48:28 原文

初初拍拖時女人扮細食,
講嘢細聲嗲聲嗲氣,
樣樣扮驚寄"咁得意嘅, 曲解嘅"
男人好易呃啫

初初拍拖時女人扮細食,
講嘢細聲嗲聲嗲氣,
樣樣扮驚寄"咁得意嘅, 曲解嘅"
男人好易呃啫...
chanster 發表於 22/10/2017 19:35:46 原文

係"典解既"呀~~

好彩我冇扮野....都仲有人要唧~~

係"典解既"呀~~
好彩我冇扮野....都仲有人要唧~~
fannyl2012 發表於 2017-10-23 00:55:38 原文

扮完就話"冇呀"
偷食完就話"冇呀"
咁D男人就個個當晒"兵"
當咗"兵"佢地又話"冇呀"
喺嘅, 果D喺"志願軍"
D識扮嘢女人就喺"解放軍"

扮完就話"冇呀"
偷食完就話"冇呀"
咁D男人就個個當晒"兵"
當咗"兵"佢地又話"冇呀"
喺嘅, 果D喺"志願軍"
D...
chanster 發表於 23/10/2017 01:57:48 原文

好彩我冇得扮.....我識我男友就係依家既老公﹗

好彩我冇得扮.....我識我男友就係依家既老公﹗
fannyl2012 發表於 2017-10-24 00:55:46 原文

放兵女神, 落咝凡間天唔收, 就咁成為funny姐

放兵女神, 落咝凡間天唔收, 就咁成為funny姐
chanster 發表於 24/10/2017 01:44:10 原文

我又冇去打仗,又唔係統帥,唔識放兵同收兵喎﹗我只係一個肥師奶,唔係好識講野所以唔多FUNNY囉﹗唔好玩我啦﹗ 本帖最後由 fannyl2012 於 2017-10-25 01:06:52 編輯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我又冇去打仗,又唔係統帥,唔識放兵同收兵喎﹗我只係一個肥師奶,唔係好識講野所以唔多FUNNY囉﹗唔好玩...
fannyl2012 發表於 2017-10-25 01:05:24 原文

分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖