香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 圖片閣 » 生活點滴 » 初遊西貢
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 1# VickYeung

西遊記巧遇黃牛黨

風景好靚呀
分享 分享 讚好人數:0查看名單

仲有其他精彩片段請進入

http://ylcc.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=3114

水清沙幼

好靚

香港的後花園

要為環境保育,阻止發展商起樓

今日行完, 風景好靚, 個人好倦
隻腳好似 >>>>>> 唔識形容

回應 14# laamlaam1010

我由朝早6:45出門口至6:30PM先返屋企,到左海下灣一上小巴已攤左係度,唔識郁~

回應  laamlaam1010

我由朝早6:45出門口至6:30PM先返屋企,到左海下灣一上小巴已攤左係度,唔識郁~;06...
MaggieWong 發表於 2010-10-31 20:36

係呀, 係呀,
估佢唔到咁難行
你地仲要行咁長時間
比我實頂唔順

雖然好倦, 但我一定要行埋灣仔果冰架

回應 16# laamlaam1010

灣仔果邊好多營地,你地可以去露營架,有一邊向海超正,我都好想去呀~

灣仔果邊好多營地,你地可以去露營架,有一邊向海超正,我都好想去呀~...
MaggieWong 發表於 2010-10-31 20:51

今日見好多人帶埋野食野餐/bbq,
好正呀

回應 18# laamlaam1010

我地都係係沙灘野餐呀,不過係食蛋糕同面包,4點幾先係西貢食晏~仲有呀灣仔營地有得BBQ架~

我地都係係沙灘野餐呀,不過係食蛋糕同面包,4點幾先係西貢食晏~仲有...
MaggieWong 發表於 2010-10-31 21:40

要bbq 就要帶炭,
同其他裝備, 要三思先喇

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖