香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 你對sp有咩意見?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #20 過主啦

你唔咪傾既,過主啦,成個白痴仔,無無聊聊咁
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  過主啦
   你唔咪傾既,過主啦,成個白痴仔,無無聊聊咁
startrack 發表於 2017-06-03 23:51:45 原文
你衣家先知呀,,我剩係想知那老公食左边位女子乍
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #22 過主啦

男人老狗,咁鬼八掛,收檔啦

回應  過主啦
   男人老狗,咁鬼八掛,收檔啦
startrack 發表於 2017-06-04 03:00:18 原文
一讲呢个话题,就收檔,,!

回應 #24 過主啦
你阿媽生著你咁既死傻仔,真係羞恥。
比著D女識著你都會偷食,跟佬走,因為你係白痴仔囉,比人當水魚,唔好以為會跟你成世呀,你會比人帶綠帽

回應  過主啦
你阿媽生著你咁既死傻仔,真係羞恥。
比著D女識著你都會偷食,跟佬走,因為你係白痴仔囉,比...
startrack 發表於 2017-06-04 17:12:24 原文
係呀,吹咩,,你又冇本事呢,,有既,就唔洗係度,登记,开帖想找伴侶啦,,, 搵野夾,揾洞捐 ,,顧掂尼自己先啦,,学人鬧人,,, 本帖最後由 過主啦 於 2017-06-04 19:15:32 編輯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #26 過主啦

你邊一忽睇到我要搵伴侶呢? 你隻眼有事唔該你去睇醫生,不過睇你都係醫返都嘥曬藥費,傻得咁緊要

回應  過主啦
你邊一忽睇到我要搵伴侶呢? 你隻眼有事唔該你去睇醫生,不過睇你都係醫返都嘥曬藥費,傻得...
startrack 發表於 2017-06-04 22:46:11 原文
我是盲的

回應 #1 startrack可必為呢d人動氣呢? 我真係睇左睇你邊隻是在找伴侶,我估他可能失心瘋。
更可笑的事就是問人老公食左邊個女仔,真是瘋得得很緊要,都唔知邊個鋪有寫我老公出去偷食,真係睇唔明,他的幻想力太豐富。所以網上的言論只可笑笑擺了,不許太認真。
呢個人較無聊,講既野較幼稚,一般做事既人唔會講這些說話,我老公都話唔洗咁上心

回應 #29 我係女仔

可能佢阿爸偷食,生左佢呢個便宜仔,就話人地老公偷食
佢真係可憐,搞到自己有思覺失調,講野唔經大腦

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
十分抱歉!本帖子已被關閉。

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖