香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 你對sp有咩意見?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #10 cattycheng
通常男性先會搵sp,但都唔排除少量女性都有,女性係要心靈多點,所以要有愛先得。同埋唔咪話你話做就做得 你估係女人都就得咩,仲有好多因素本帖最後由 我係女仔 於 2017-05-27 15:22:01 編輯本帖最後由 我係女仔 於 2017-05-27 15:24:34 編輯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #9 過主啦
暈左!真係單純。洗唔洗我每段關係都解釋比你聽 本帖最後由 我係女仔 於 2017-05-27 15:38:49 編輯
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #10 cattycheng
大家都係成年人,知道自己做緊咩就可,又唔咪三歲細佬仔,又無強姦到佢。所以唔無後悔,玩唔起就唔無玩本帖最後由 我係女仔 於 2017-05-27 16:10:11 編輯

回應  過主啦
暈左!真係單純。洗唔洗我每段關係都解釋比你聽
我係女仔 發表於 2017-05-27 15:26:22 原文
洗耳恭听

歡樂香江幸運星

回應 #14 過主啦
話時話,你夠18未,連呢d都唔識

回應 #1 startrack 咁你有無搵過sp?
你係男,你會搵個點既sp? 單身定人妻?

回應  過主啦
話時話,你夠18未,連呢d都唔識
我係女仔 發表於 2017-06-03 16:49:48 原文
有野就讲,有屁就放

回應 #18 過主啦
唔理你啦,無禮貌

回應  過主啦
唔理你啦,無禮貌
我係女仔 發表於 2017-06-03 17:41:31 原文
对你,晤须要

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
十分抱歉!本帖子已被關閉。

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖