香港公營房屋討論區
主頁 » 消費情報 » 搵好嘢食 » 安達十隻牛
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

佢唔攞我命已經萬幸
仲旨意佢攞籌
kamtam 發表於 2017-05-27 11:47:10 原文
姑媽,細路仔應鬧則鬧,應打則打,如若吾教,會學壞架,尼吾晒比面我,  
命裡有時終需有,

命裡無時莫強求。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

姑媽,細路仔應鬧則鬧,應打則打,如若吾教,會學壞架,尼吾晒比面我,  
fan府 發表於 2017-05-27 14:33:36 原文

咁以後我就唔客氣喇
肉不琢,不成醬
人不學,話之你

咁以後我就唔客氣喇
kamtam 發表於 2017-05-27 14:39:52 原文
盡快,盡情,盡興
命裡有時終需有,

命裡無時莫強求。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

渠5会呷醋

我過左籌,好在我人靚聲甜 ,門口靚女又好人
連攞籌15分鐘左右入得
kamtam 發表於 2017-05-27 11:24:55 原文
分享 分享 讚好人數:1查看名單

佢唔攞我命已經萬幸
仲旨意佢攞籌
kamtam 發表於 2017-05-27 11:47:10 原文
好呀,,天耀见,,唔洗取飛,,指下个鼻,就有位

fan府 發表於 2017-05-27 14:33:36 原文
洗鬼比面尼

洗鬼比面尼
過主啦 發表於 2017-05-27 20:02:56 原文
鬼刀敢洗
命裡有時終需有,

命裡無時莫強求。

預咗唔算好,有時反而會好食!
歡樂香江幸運星
分享 分享 讚好人數:2查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖