香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 新界2人 » G1302果然黑仔...
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...10...23
支持鍵盤翻頁

本身我怕呢D自然唔會要....唔係一陣自己住到嚇怕自己
debbyfung1015 發表於 2017-05-17 20:08:48 原文

我對呢d冇野
但係另一半好敏感好易feel 到呢d
如果要左果d單位佢會好辛苦本帖最後由 Tsun426 於 2017-05-17 20:35:14 編輯
新2 G1304 12年5月 藍卡
S1 28/2/2017 S2 22/5
S3 4/10 S4 6/10
欣田邨 26/3/2018 收匙
特快: 2016(9xxx) 2017(47xx)
分享 分享 讚好人數:0查看名單

針唔拮到肉係唔痛麻,有得搬我唔立即走咩
但奈何個單位係凶宅
debbyfung1015 發表於 2017-05-17 20:34:59 原文

不求雪中送炭 但求不要落井下石

我對呢d冇野
但係另一半好敏感好易feel 到呢d
如果要左果d單位佢會好辛苦
Tsun426 發表於 2017-05-17 20:34:59 原文

咁咪係囉~我就係好怕呢D~訓攪都要開燈....
我有三次機會,就係唔想住凶宅好過份咩
新2  G1302xxx  2005年單人   2012年5月轉2人
2017年7月31正式有自己家~~派中心水樓~友愛村,YEAH\^V^/

不求雪中送炭 但求不要落井下石
Tsun426 發表於 2017-05-17 20:36:40 原文

係~我最睇唔過眼就係呢D~睇D又唔睇D~
選擇性睇~選擇性留言
新2  G1302xxx  2005年單人   2012年5月轉2人
2017年7月31正式有自己家~~派中心水樓~友愛村,YEAH\^V^/

咁咪係囉~我就係好怕呢D~訓攪都要開燈....
我有三次機會,就係唔想住凶宅好過份咩
debbyfung1015 發表於 2017-05-17 20:37:08 原文

放心 封信話唔計一次

放心 封信話唔計一次
Tsun426 發表於 2017-05-17 20:38:14 原文

咁就好啦~謝解答

咁就好啦~謝解答
debbyfung1015 發表於 2017-05-17 20:38:47 原文

你冇睇到話唔計一次咩?

你冇睇到話唔計一次咩?
Tsun426 發表於 2017-05-17 20:40:02 原文

我老公家姐收信,佢只係影左派邊到比我,同埋話比我知唔好要,淪常慘案,話當年好大件事...跟住嚇到個人寒寒地以經...
因為以我所知有幾件慘事都係係安定....所以咩都諗唔到以經...更加冇仔細睇
所以一睇到凶宅在加上係4樓...就諗起唔好GE事...本帖最後由 debbyfung1015 於 2017-05-17 20:43:48 編輯

信上有电话号碼

我老公家姐收信,佢只係影左派邊到比我,同埋話比我知唔好要,淪常慘案,話當年好大件事...跟住嚇到個人寒寒地...
debbyfung1015 發表於 2017-05-17 20:42:39 原文

唔緊要啦
當冇收過呢封信吧

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...10...23
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖