香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 安達邨 » 求助關於熱水爐安裝。
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...7...16
支持鍵盤翻頁

回應 #36 On.達人

冇收錢,難講D,正常都係要拉綫裝掣位,呢D錢5慳得,靚太,成日嬲就5令架……啦
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #58 andycym

我都有原則……就係安全第一!
分享 分享 讚好人數:2查看名單

歡樂香江幸運星
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  On.達人
冇收錢,難講D,正常都係要拉綫裝掣位,呢D錢5慳得,靚太,成日嬲就5令架……啦
您旺旺 發表於 2017-05-05 12:38:46 原文

甘我覺得承仔佢有責任提咯
安達邨
分享 分享 讚好人數:1查看名單

如果自己識嘅,又或者影響不大嘅嘢,還可試試。明明唔係自己嗰科,夾硬亂咁試就真係盞搞,分分鐘...
andycym 發表於 2017-05-05 12:02:18 原文

使幾舊解決倒就吾係問題,驚大件事咋
安達邨

回應 #64 On.達人
绝对係……过左海5係神仙,係昇仙……

使幾舊解決倒就吾係問題,驚大件事咋
On.達人 發表於 2017-05-05 13:30:40 原文

無疑承仔係有責任,不過現在關乎自己使用上嘅方便,安全及日後維修保養問題,宜先搵媒氣CF搞掂,再哦承仔,必要時甚至半開佢名,等佢難撈啲。

無疑承仔係有責任,不過現在關乎自己使用上嘅方便,安全及日後維修保養問題,宜先搵媒氣CF搞掂,再哦承仔...
andycym 發表於 2017-05-05 13:43:12 原文

冇佢電話,搵下先
安達邨

冇佢電話,搵下先
On.達人 發表於 2017-05-05 13:57:31 原文

搵到就好,但唔一定搵返佢,應該可以再約煤氣派CF上嚟「安裝熱水爐」,解釋吓搵街外CF修改也許難以符合要求,再客氣啲同佢傾吓,講吓數。 本帖最後由 andycym 於 2017-05-05 14:59:02 編輯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...7...16
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖