香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 新界2人 » 睇到幾時見主任啦~
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...6
支持鍵盤翻頁

睇到幾時見主任啦~
新年快樂~
佢寫係住2月X日~中午
咁我要準備係唔係2016年8月去到2017年1月 租屋單,同銀行月結單?
收入係散工,冇買任何保險
謝解答~ 好緊張呢~

到時要幾耐到先知合唔合格?本帖最後由 debbyfung1015 於 2017-01-28 19:46:23 編輯
新2  G1302xxx  2005年單人   2012年5月轉2人
2017年7月31正式有自己家~~派中心水樓~友愛村,YEAH\^V^/
分享 分享 讚好人數:0查看名單

祝你心水

祝你心水
我是傻的别拉我 發表於 2017-01-28 19:56:28 原文

多謝~^^~新年快樂~
新2  G1302xxx  2005年單人   2012年5月轉2人
2017年7月31正式有自己家~~派中心水樓~友愛村,YEAH\^V^/
分享 分享 讚好人數:1查看名單

到時封信會寫晒要帶既野
G1281 , 新2,11年申請,
14年審查過額,16年11月中恢復申請,
1/12 見主任,12月通過審查,
17/12 S4, 21/12大興(唔計),30/12拒絕字,7/1批大埔區,
19/1 S3,20/1 S4,27/1廣福問題屋(唔計),6/2拒絕字,
9/3 S2, 23/5 S3, 24/5 S4, 27/5 派富善邨

淡淡定  有錢淨。

如冇问题,個多月就會收到合格信
G1283xxx擴3 - 市3
11年五月發藍卡,14年一月入息審查合格
16年六月漏報文件,九月s1
6/10轉市3,15/10s2
12月派正達中層

到時封信會寫晒要帶既野
阿貓Cat 發表於 2017-01-28 20:15:47 原文

咁月份係唔係上年8月至今年1月.我2月頭見主任GE話?

淡淡定  有錢淨。
鄧aunti 發表於 2017-01-28 20:22:24 原文

好緊張~~

如冇问题,個多月就會收到合格信
mandy111 發表於 2017-01-28 20:29:05 原文

好~謝謝^^

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖