香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 由佐敦谷公園落彩福彩德~最新~!! (3)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

由彩福行過去彩德..要幾耐呀??
MAMEI104 發表於 2010-7-8 17:27

你行去我棟樓要2分鐘,我行去彩德又要3分鐘=你去彩德要5分鐘...haha~
唔知會唔會開酒樓.有得近d飲茶ma^^
分享 分享 讚好人數:0查看名單

商場內有真既建築工人在二樓做野,不過佢地睇我唔到好險.
kwanwongng 發表於 2010-7-8 21:13

睇到d相好開心又好期待^_^~

又幾好環境喔,有咁大個商場,第日可以多個地方打櫈咯

回應 14# kwanwongng

唔通妳著咗隱形衫?不過, 好多謝妳影咁多相俾我地睇

到時商場會唔會有M記呢?
100 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

一定有....m記
不過我想有多d 唔係連鎖快餐既食店呀....

d鋪位一定係牛奶公司同watson 之爭!!!

你行去我棟樓要2分鐘,我行去彩德又要3分鐘=你去彩德要5分鐘...haha~
唔知會唔會開酒樓.有得近d飲茶m...
bobocsk 發表於 2010-7-9 00:22

第日可以約埋一齊飲茶

簽意向書當日,話會有大型超市添
100 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

回應  carriewwf
彩福搭LIFT去彩盈坊,
是否有個隧道去商場架?
隧道係邊呀?THX...
wongtannai 發表於 2010-7-8 23:15

隧道? 你所指嘅隧道可能係彩盈坊外圍有蓋道!

歡樂香江幸運星

第日可以約埋一齊飲茶
MAMEI104 發表於 2010-7-9 12:55

好呀,可以約埋bb一齊去新公園玩,日後湊左bb放學可以一齊飲茶,諗起都開心

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖