香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 感恩物語 » 衷心感謝無名氏好人同埋小子哥哥~
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原帖由 ar詩* 於 2008-8-27 00:16 發表
好黑心 -.-

我黑心?
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

小C妹,見你咁鬼緊張,唔借比你會好唔舒服架,你好好彩我剛剛係深圳開會返黎整家私,係緣分掛?我地D街坊哥哥姐姐出名好人,你有困難蘼隨時搵我地咯!
在那遙遠的雲南石林曾遇上我的阿詩瑪!my blog:http://hk.myblog.yahoo.com/wtyu21

原帖由 ar詩* 於 2008-8-26 23:12 發表
呢個post係想多謝無名氏好人同埋 小子哥哥ge幫助ge....但係容許我發洩一陣...
今日約左電器師傅上黎新屋安裝,,首先約左6點幾...點知去到佢鋪頭佢竟然去左打波... 個到未到7點仲係禁區唔例得車...(下刪50字) 一 ...

ar詩, 我想問下你當時係唔係拍門搵大哥架, 因為正常黎講如果冇用電話預約阿大哥, 佢係拍爛門都唔開架, 你真好彩

原帖由 盈富街坊 於 2008-8-27 10:46 發表

ar詩, 我想問下你當時係唔係拍門搵大哥架, 因為正常黎講如果冇用電話預約阿大哥, 佢係拍爛門都唔開架, 你真好彩

街坊, 你無睇詩話就係打極都唔通, 先走上去, 仲點電話預約呀?

原帖由 Vick Yeung 於 2008-8-27 02:35 發表

我黑心?

唔好喊喇 sorry ~  
我係彩盈邨社區中心ge社工 !!"   @@"

原帖由 灣仔小子 於 2008-8-27 02:59 發表
小C妹,見你咁鬼緊張,唔借比你會好唔舒服架,你好好彩我剛剛係深圳開會返黎整家私,係緣分掛?我地D街坊哥哥姐姐出名好人,你有困難蘼隨時搵我地咯! ...

真係好彩...  

原帖由 盈富街坊 於 2008-8-27 10:46 發表

原帖由 賈定珍 於 2008-8-27 11:09 發表

街坊, 你無睇詩話就係打極都唔通, 先走上去, 仲點電話預約呀?

我禁左一下鐘...佢就開門喇....不過我估佢係冇著衫lo...因為佢企左係門後面.... =.=  原來佢電話放左係一個無網絡ge位置...所以打極都唔通.....  
我原本估係一間有鐵閘ge一人單位...點知佢開住門...入面有個半裸ge叔叔...我以為係小子d親戚...點知望極都冇d軍火同埋牆身唔係藍色....跟住就估岩左...  !

原帖由 ar詩* 於 2008-8-27 12:03 發表

我禁左一下鐘...佢就開門喇....不過我估佢係冇著衫lo...因為佢企左係門後面.... =.=  原來佢電話放左係一個無網絡ge位置...所以打極都唔通.....  
我原本估係一間有鐵閘ge一人單位...點知佢開住門...入面有個半裸 ...

又係半裸既? haha ~~~
~~~請到我的家~~~ 記住留言喎~~~http://www.babyhome.com.tw/katrinalo

無網絡ge位置...所以打極都唔通.....  

佢一早知道收得差啦, 所以之後佢放個電話近窗 wo.  你今次打唔通真係你好彩.

俾poo poo  發現左句野- -  係牙  半裸嫁...

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖