香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 單身族群 » 小龜與我(最新近照update)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 10# VickYeung

哦明白,咁30權限即係咩級數先可以睇到呢個帖架?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  VickYeung
    哦明白,咁30權限即係咩級數先可以睇到呢個帖架? ...
MaggieWong 發表於 2010-7-2 19:29

http://cyclub.happyhongkong.com/memcp.php?action=usergroups
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

回應 12# VickYeung

起碼中級會員先可以睇到囉,~

想睇果D真係要俾心機發帖喇~

嘩...你個龜好大只哦...我都有一只小龜養緊...
※窗簾人※如想做各類型窗簾,免費報價及安裝度尺…

回應  VickYeung

起碼中級會員先可以睇到囉,~

想睇果D真係要俾心機發帖喇~...
MaggieWong 發表於 2010-7-2 19:36

冇錯,咁易比剛註冊會員睇0既咩?

冇錯,咁易比剛註冊會員睇0既咩?
carman 發表於 2010-7-2 20:20

我絕對夠班la

讚左~多d相

斗膽問句:樓主為何咁痴情龜?
格古LOK 發表於 2010-7-2 13:53

由我祖母95年突然在家過世後,覺得家中很靜,很驚,我屋村街市有龜賣,我見d龜仔咁得意,咁就買2隻番來養

當初唔識養龜,死過很多龜,經過歲月的經驗,而家有5隻紅耳龜,牠們從幼體成長至亞成體及成體了

小龜仲係09年6月6日首次生蛋

d 龜龜 仲乖過人,看龜的表情就知龜龜的心情是開心或不開心

我絕對夠班la
格古LOK 發表於 2010-7-2 20:21

lok 哥 貴為 彩盈功臣,當然夠班

回應  MaggieWong
趙生 發表於 2010-7-2 15:33

龜龜們好善良的

最鐘意我同佢地散步,晒太陽

係邊個公園影!
carriewwf 發表於 2010-7-2 16:09

唔話你知住,看圖估下先

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖