香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 音樂 » 结他演奏 - 慢伦巴 (试音音乐)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #68 Sugarloaf

唔使60元咁多,39蚊人仔有交易
不為昨天困,昨天已過去;不被明天迷,明天尚未至。用心面對今天,天天都不困不迷。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  Sugarloaf
唔使60元咁多,39蚊人仔有交易
viola 發表於 2016-08-18 12:42:14 原文

积善之家,必有余庆
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  wcmcw
多謝你的分享 我公司同屋企既無線mouse都係用呢個品牌
viola 發表於 2016-08-18 11:46:39 原文

mouse keyboard 我多年黎都係用 Microsoft 無線組合,而家用緊嘅係呢套 Wireless Desktop 3000,

Microsoft 嘅 mouse有一個優點,就係唔一定要裝兩粒電,裝一粒電都可以用,令 mouse 更輕身,(我用過嘅都得,唔確定全部型號都得)

另外!三年保用 (第一套好似係五年),保用期內有壞都可換一套新嘅,

咁多年我換過兩次,兩次都係用咗兩年幾,mouse 按

你呃人   
andycym 發表於 2016-08-18 12:00:06 原文

你呃人 x2

每個人用錢方式唔同,例如:有D人飲食好求其,但衣著就好講究...

你唔係用唔起,祗係唔捨得將錢用係mouse度!
分享 分享 讚好人數:3查看名單

#73 斷文.....

咁多年我換過兩次,兩次都係用咗兩年幾,mouse 按鍵不良,帶埋 keyboard 去維修,就換咗一套全新嘅。(據聞 mouse 握位用到蝕咗、甩色都可換)
分享 分享 讚好人數:3查看名單

回應 #75 wcmcw
早響吖,壞咗mouse,我走去買過另一套。 不過我嗰套係 Logitech。本帖最後由 andycym 於 2016-08-18 22:10:28 編輯

回應  wcmcw
早響吖,壞咗mouse,我走去買過另一套。 不過我嗰套係 Logitech。
andycym 發表於 2016-08-18 22:07:51 原文

你唔早問,我又點早響呢?    

你呃人 x2
每個人用錢方式唔同,例如:有D人飲食好求其,但衣著就好講究...
你唔係用唔起,祗係唔捨得將...
wcmcw 發表於 2016-08-18 21:35:57 原文

你讲得无错,我系吾舍得花超过100元响老鼠度,我从不用键盘及老鼠打机,我要求部机“平均”,我舍得花700元买张内置sound card,但就吾会用1000元买displayed card,更吾会买顶级CPU (10年前买CORE2DUO E8600及AMD X6 1055T例外),够用就可以,好似依家其中一部机粒U只系AMD X3 400E,  经调较过一些registry,同埋关闭一些啟动项目, 都做到30秒内开机。本帖最後由 Sugarloaf 於 2016-08-19 08:02:19 編輯
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
积善之家,必有余庆

你讲得无错,我系吾舍得花超过100元响老鼠度,我从不用键盘及老鼠打机,我要求部机“平均”,我舍得花700...
Sugarloaf 發表於 2016-08-19 07:48:18 原文

我要求唔高,一般底板嘅音效已可接受,所以所有機都冇加sound card!

回應 #73 wcmcw

我都喜歡微軟呢個品牌,不過價錢較貴,所以選擇較平的羅技.看來微軟售後服務做得幾到位,貴d都值.
不為昨天困,昨天已過去;不被明天迷,明天尚未至。用心面對今天,天天都不困不迷。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖