香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 搬咗入彩盈之後.大家覺得感覺如何...
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原帖由 賈定珍 於 2008-8-25 14:00 發表

KENNY, 你都好過dave啦, 佢俾sa姨望正呀, dave話要裝黑色既窗簾布先得呀
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 ☆水☆ 於 2008-8-25 14:54 發表 hehehe....要去買bo一係大叫過去....

大叫過去.................Kenny你條紅色波波底橫比風吹走左呀!
在那遙遠的雲南石林曾遇上我的阿詩瑪!my blog:http://hk.myblog.yahoo.com/wtyu21

到處到沙塵滾滾.... (真係好易殺錯良民呀!!)哈哈, 我阿媽日日都抹地呀,
成日都聽到鑽牆聲... 星期日都係咁!!
好晒好熱... 就黎溶...
阿媽唔慣係窗外晾衫... 成日唔小心飛野落街!! (唔好爆出去呀!!)

OK啦..有好有唔好囉...*
都唔知點講...(]]
不過大家日日都要做,,,,,,,,,,,,,,,,,運動囉...

我就慘d, 雖然我都係weekend先返過去訓~ 不過第一星期呀仔燒足一星期, 第二星期呀囡燒左幾日, 而家到我有d病病地, 我fd問我地有無擺風水陣呢? 其實係咪有必要呢? 搞到我有d半信半疑呢!?
~~~請到我的家~~~ 記住留言喎~~~http://www.babyhome.com.tw/katrinalo

原帖由 poo_law 於 8-9-2008 13:31 發表
我就慘d, 雖然我都係weekend先返過去訓~ 不過第一星期呀仔燒足一星期, 第二星期呀囡燒左幾日, 而家到我有d病病地, 我fd問我地有無擺風水陣呢? 其實係咪有必要呢? 搞到我有d半信半疑呢!? ...

poo poo, 唔好自己嚇自己, 小朋友病可能係互相感染, 而你自己病係你成日都要兩邊走, 操勞過度... 搬左過嚟記住休息多d... 小心身體, 孝順荷包....

呢度唔錯, 不過仲有好多人裝修緊, 沙塵滾滾 & 鑽牆聲....

靚太你有女萬事足啦,安心居於此啦!

Poopoo小心身體。你倒下了,街坊會很失落的!
在那遙遠的雲南石林曾遇上我的阿詩瑪!my blog:http://hk.myblog.yahoo.com/wtyu21

原帖由 灣仔小子 於 2008-9-9 02:12 發表

係囉, 小子你倒下, 街坊真係會好失落架.  

原帖由 灣仔小子 於 9-9-2008 02:12 發表

A.... 大哥你講漏左喇, 除左我個女之外, 點少得你地呢班咁好嘅街坊~~~

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖