香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 旅遊 » 影相打龍隨時坐兩年監?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #40 格格gelgel

回應  格格gelgel

DannyTsang 發表於 10-12-2015 04:01 PM 原文

咁ge款即係點
擴4 G1249
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #42 格格gelgel

(唔係呱,就多都係民主爸爸) 你係蠡,但都唔明你講乜

(唔係呱,就多都係民主爸爸) 你係蠡,但都唔明你講乜
DannyTsang 發表於 10-12-2015 04:13 PM 原文

撳錯,即係話你最多算係民主爸爸,但咩靚仔有型就唔知有冇你份
擴4 G1249

回應 #44 格格gelgel

哦,我又明了,即是話只可覺得你係唔聰明,但有証據顯示你係好鬼死蠢,,,,,

哦,我又明了,即是話只可覺得你係唔聰明,但有証據顯示你係好鬼死蠢,,,,,
DannyTsang 發表於 10-12-2015 04:24 PM 原文

你好衰啊
擴4 G1249

回應 #46 格格gelgel

係啊

係啊
DannyTsang 發表於 10-12-2015 04:30 PM 原文

好彩你都肯認衰  
擴4 G1249

回應 #48 格格gelgel

23年前,有一個無知而天真得泥有少少靚嘅女仔,對我講左一句:你好衰啊.
點知我好衰啊對佢痴心一片,而佢亦對我好衰地生左大細痴女

23年前,有一個無知而天真得泥有少少靚嘅女仔,對我講左一句:你好衰啊.
點知我...
DannyTsang 發表於 10-12-2015 04:46 PM 原文

笑死我
擴4 G1249

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖