香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 感恩物語 » 再次感恩...主你的恩典...你的幫助,你的眷顧我們一家!!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #60 wing司

唔想人回應咪加限制囉,開放式主題。。。。 搵人鎖左佢咪得囉,等人睇下你點樣極速完成申請,攞屋,買樓,感恩,又冇得回應,得個恨字都好

再次感謝主你的帶領和祝福我的一家....也眷顧我的女兒己有人給她一個工作的機會在律師樓做工也可以吸取多些經驗,雖然沒有什麼經驗的她,但顧主不介意給她機會去發揮,環境好....感謝主的帶領,為我女兒安排她的道路...阿門....
XYZ
分享 分享 讚好人數:0查看名單

知足常樂!能感恩已幸福!那要多D善事!
G1248 擴3

回應  wing司
   唔想人回應咪加限制囉,開放式主題。。。。 搵人鎖左佢咪得囉,等人睇下你點...
23044 發表於 2015-10-22 11:30:02 原文

唔想人回應咪加限制囉,開放式主題。(點樣限制我唔識囉) 我無教人點樣可以加快完成申請囉....我都唔會係度講啦..之前講的你咪信下囉...
,買樓(未買喎!),問下主買唔買先啦....感恩,---真係好感謝主的恩典,阿門....!!!
XYZ

知足常樂!能感恩已幸福!那要做多D善事!
jimLam 發表於 2015-10-22 11:43:44 原文

我係好知足常樂的人,一有小小喜悅己開心到不得了,可以天天開心快樂....也無咩憂慮,因我的憂傷己過了....只是用了4個月好返...真係感謝帶我走出困局...

善事-要做啦....有錢咪比,無錢就出力幫忙,so每假期都好忙....忙幫人照顧小孩(free 的) ,議工....己不足夠時間做其他事項....活得比人充實,開心...
XYZ

開post只準人地講撐你既説話,但遇有你吾啱聽既説話就吾俾人發言,咁你以後吾好係討論區開post,去facebook開啦,討論區係俾人討論,實有正負方,
分享 分享 讚好人數:1查看名單

開post只準人地講撐你既説話,但遇有你吾啱聽既説話就吾俾人發言,咁你以後吾好係討論區開post,去facebook開...
german 發表於 2015-10-22 12:02:20 原文

我只是分享我的見証...唔係要讚我的post...也唔需要串到信仰主係有問題,睇心理科囉...
咁信主有錯嗎?只係話比你地知,有神的奇蹟...
XYZ

大把人信主啦...又唔係我一個...
XYZ

我只是分享我的見証...唔係要讚我的post...也唔需要串到信仰主係有問題,睇心理科囉...
咁信主有錯嗎?只係...
wing司 發表於 2015-10-22 12:06:08 原文
回應  wing司
無意冒犯.係制度幫助,要多謝主?情緒問題應與心理學家求教交流,唔係感恩
cwc 發表於 2015-10-19 12:53:32 原文

人地邊一個字串到信仰主係有問題呢?

而你自己話有情緒問題,人地叫你找心理學家求教交流,咁又有咩錯呢?本帖最後由 german 於 2015-10-22 12:20:01 編輯

回應 #68 wing司

分享無問題!宗教及政治立場太敏感不而討論!在教會朋友多談主OK!在其他朋友圈就少点談主!不是個個應同及明白!包容其他立場你也可不理會他的!
G1248 擴3

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖