香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 娛樂新聞 » 秋生:男士小心,去厠所會告你强姦屎塔
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

香港退步……
太多政治因素……
餐餐鹹魚鹹屎算啦
分享 分享 讚好人數:0查看名單

女仔俾人撞胸梗係自然叫非禮,呢D係普通常識,你係外星人所以唔識?
還是閣下習慣大陸果套法律,如之前內...
Oba 發表於 2015-07-31 14:23:33 原文

多謝晒

開始感受到強国式嘅司法喺乜嘢一回事
chanster 發表於 31-07-2015 04:16 AM 原文
你講得啱,今次哩單野冇得上訴咩,好唔合理

唔叫非禮,叫咩?難道叫好舒服呀?
lomeion 發表於 31-07-2015 02:40 PM 原文
就係囉,可能要話,阿sir我好舒服你繼續啦,真係乜世界

回應 #1 我是傻的别怪我 你晚晚都強c塔

就係囉,可能要話,阿sir我好舒服你繼續啦,真係乜世界
格格gelgel 發表於 2015-07-31 18:04:05 原文

啊蛇真係好舒服! 本帖最後由 lomeion 於 2015-07-31 18:49:24 編輯
市2
I love Dog so much but I won't offence the rules as well,
any evidence proved to against the rules, go ahead to complain, catch me if you can!

回應 #25 格格gelgel

㤌你夠日日比屎塔强啦,格周,陰工咯

香港玩完啦

回應  格格gelgel
    㤌你夠日日比屎塔强啦,格周,陰工咯
我是傻的别怪我 發表於 31-07-2015 07:01 PM 原文

oh,no

你講得啱,今次哩單野冇得上訴咩,好唔合理
格格gelgel 發表於 2015-07-31 17:59:42 原文

好有想講粗口感覺,真喺DKLM HKC &(^%^&)(&^$%$^&*)%*)^(*bu^%e^

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖