香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 新界2人 » 欣田,悅 喜 綠都開派了,點解唔見新2報喜既?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

琴日問過1823 20號己寄出信件
NeLsOn0516 發表於 2017-11-01 07:21:56 原文

20号寄,咁耐都未收到
G1316 新2
2012年10月藍咭
21 May 017 轉S1
28 June  2017審查
7 Aug 2017轉S2
17 Aug 收合格信 27 Oct 2017轉s3
2 Nov 2017 S4       7 Nov  2017 派欣田 綠田樓 中底層
分享 分享 讚好人數:0查看名單

20号寄,咁耐都未收到
heihei811 發表於 2017-11-01 08:47:31 原文

未呀 但剛電話講我知派去邊了
G1311xxx-x 新界2012.8
P011203 2016
S1 2017.05.26
S2 2017.07.27
S3 2017.10.19
S4 2017.10.21
已不記得等了多少個春天了

NeLsOn0516 發表於 2017-11-01 15:40:51 原文

派邊座 ?高層嗎?

請問你派了欣田嗎?我13148有無機會請問!前晚轉了S4!唔知有無機!我一次都未派過
gabby6 發表於 2017-11-01 07:30:47 原文

欣田無走雞

你咁肯定?咁thx你先!中了再報喜!哈

你裝修好未?請問

NeLsOn0516 發表於 2017-11-01 15:40:51 原文

恭喜 請問你派邊座
G1316 新2
2012年10月藍咭
21 May 017 轉S1
28 June  2017審查
7 Aug 2017轉S2
17 Aug 收合格信 27 Oct 2017轉s3
2 Nov 2017 S4       7 Nov  2017 派欣田 綠田樓 中底層

恭喜 請問你派邊座
heihei811 發表於 2017-11-01 17:47:01 原文

喜田 (中 中)本帖最後由 NeLsOn0516 於 2017-11-01 18:42:50 編輯
G1311xxx-x 新界2012.8
P011203 2016
S1 2017.05.26
S2 2017.07.27
S3 2017.10.19
S4 2017.10.21
已不記得等了多少個春天了
分享 分享 讚好人數:2查看名單

你咁肯定?咁thx你先!中了再報喜!哈
gabby6 發表於 2017-11-01 17:17:47 原文

宜家轉字都係欣田,之後擴展開派迎東,新界隊應該派哂欣田會減慢返速度

你裝修好未?請問
gabby6 發表於 2017-11-01 17:19:06 原文

邊有咁快,全世界都未有鎖匙,官方答案係18年第一季(1-3月),但我個人估計係一月中至尾 希望早啲

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖