香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 彩盈邨 » poopoo新居終於入伙了~~~ 有相睇~~~
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

泰興都有好多間, 無記錯單上面都印住有3間, 老公話佢門口都貼住搬遷, 貨品三折; 其實我其餘兩盞燈都係之前係田貝買, 不過個日好晏先上去, 好多都收工, 所以只係入佐一間未收舖的舖頭買, 都無正式行過條街更加無比較過價錢.  如果我早d知道就唔洗行到cc下.
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 chocolate 於 2008-9-9 11:58 發表
Hi poopoo,

我昨天買佐盞直昇機燈啦, 行到CC下, 行佐成條田貝四都唔多見有for小朋友的燈買, 原先我已經比佐錢買架木製的直昇機(RMB212), 點知佢地搵貨時話無貨; 唉! 跟住諗住走, 先見到家合居裡面的燈好似未行過,  ...

我買果間店係o係馬路頭既一間街舖黎架~ 280蚊~ 你就好啦, 搵到260~ 本來我地睇到有粒橙色既星星好想買架, 但粒星星粒surface太大了, 而小朋友間房太細, 會有d 唔match既感覺, 所以就放棄了~
~~~請到我的家~~~ 記住留言喎~~~http://www.babyhome.com.tw/katrinalo

原帖由 chocolate 於 2008-9-9 13:03 發表
泰興都有好多間, 無記錯單上面都印住有3間, 老公話佢門口都貼住搬遷, 貨品三折; 其實我其餘兩盞燈都係之前係田貝買, 不過個日好晏先上去, 好多都收工, 所以只係入佐一間未收舖的舖頭買, 都無正式行過條街更加無比較 ...

你間泰興應該係同我地買既同一間.  因為你話一行上去就見到間泰興. 搬遷係真既, 因為係成個家合居廣場要搬呀.

;1594; ;1594; ;1594;

唔好忘記, 我個盞係display加上機尾有小小瑕疵, 叫佢再平d都無, 但無計, 因為我鍾意.

原帖由 poo_law 於 2008-9-9 13:03 發表

我買果間店係o係馬路頭既一間街舖黎架~ 280蚊~ 你就好啦, 搵到260~ 本來我地睇到有粒橙色既星星好想買架, 但粒星星粒surface太大了, 而小朋友間房太細, 會有d 唔match既感覺, 所以就放棄了~ ...

原帖由 chocolate 於 2008-9-10 13:01 發表
唔好忘記, 我個盞係display加上機尾有小小瑕疵, 叫佢再平d都無, 但無計, 因為我鍾意.

咁又係, 小小瑕疵平廿蚊~~~
~~~請到我的家~~~ 記住留言喎~~~http://www.babyhome.com.tw/katrinalo

個睡房好靚
個睡房好靚呀!唔錯唔錯

d燈好得呀
i like it;1588;

真係幾好喎

回復 81# chocolate 的帖子
個飛機燈好靚

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖