香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 烹飪 » Tea 一 Tea
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我扮下公主咋~我係奴隸命
MaggieWong 發表於 2013-1-14 14:08:33

妳係佢哋 (    ) 嘅奴隸, 係我嘅公主
那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......
分享 分享 讚好人數:0查看名單

夢夢好識得享受人生,簡直羡煞旁人啦!
VickYeung 發表於 2013-1-14 14:52:46

緊係, 做得咁辛苦就要識得享受 , 唔係 咗就無機會ga喇

有冇諗過改名
c7 發表於 2013-1-14 15:01:21

dreaming 好聽呀....夢夢公主好浪漫又很美 , 點取捨 ?  

原來你識..整野食..!真係估唔到喎
yee 發表於 2013-1-14 15:27:26

玩緊估佢唔到

唔識ga, 都係睇住書本做出嚟 , 唔係每次都做到

妳係佢哋 (    ) 嘅奴隸, 係我嘅公主
dreaming 發表於 2013-1-15 08:22:27

如果你係男人幾好呢?!相逄恨晚...我日日去你樹做公主喇~

玩緊估佢唔到  

唔識ga, 都係睇住書本做出嚟  , 唔係每次都做到
dreaming 發表於 2013-1-15 08:34:33
咁..都要起碼你肯去睇...同去嘗試..整!
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

如果你係男人幾好呢?!相逄恨晚...我日日去你樹做公主喇~
MaggieWong 發表於 2013-1-15 09:27:44

我都想係...如果我係男人就收起哂呢度嘅女人

咁..都要起碼你肯去睇...同去嘗試..整!
yee 發表於 2013-1-15 15:45:14

我係貪得意, 樣樣都想玩下...

我都想係...如果我係男人就收起哂呢度嘅女人
dreaming 發表於 2013-1-15 20:24:31

你咁花心我唔做你公主喇~

你咁花心我唔做你公主喇~
MaggieWong 發表於 2013-1-16 09:23:15

為咗妳 , 我就一條心    哂妳吓

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖