香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 港澳新聞 » 李卓人批梁「派糖」收買人心, 反政府反上癮?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

咩係派糖?派糖姐係悲哀囉…

如果政府政策有效,就唔洗出到派糖呢招啦…
carlin1973 發表於 2012-7-18 17:14:22

豬頭牙豬頭你到底知唔知自己寫咩牙.今日的我打倒昨日的我.喺度玩埋D偷換慨念.以上句垃圾你寫嫁.你睇清楚樓主寫咩先回啦.咁快同李卓仁條政棍護短.政府政策有長遠有短期.長遠嘅起多D公屋.(你都住緊啦.彩福邨豬頭).短期嘅增加下老人生果金哩兩樣都係惠澤社群嘅德政.可來李政棍咁講係挽民心牙.網絡世界卧虎藏龍.仲以前為CYCLUB哩個街坊平台有咩高手.原來只係D不學無術嘅垃圾.晒我時間.............唔好淨係掛住哩喺屋企對住部電腦啦..........宅男

VICK經理唔使發短訊警告我.我講嘢係咁直.亦都係咁串.我只不過係睇唔過眼D偽學者喺度發D不實嘅言論.企圖幫CYCLUB嘅網友洗腦.你有權刪除哩個帖.亦有權刪除我A/C.人我就插完.你地玩埋去.係咁先.
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 62# 泰傑

討論歸討論,何必人身攻擊令人不堪? 更不需另開帳戶

這是小弟的職責,請諒
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

回應  泰傑
討論歸討論,何必人身攻擊令人不堪? 更不需另開帳戶
這是小弟的職責,請諒
VickYeung 發表於 2012-7-21 13:09:05

豬豬俾人鬧都冇所謂啦,有道詞窮理屈之時,就自然會發爛渣…
而且呢位分身一出場就用挑釁既態度講野,我根本都唔認為可以討論d乜…只係打算嘈下交,所以呢位哥哥仔既用詞都好刻薄…
兩情若是久長時
又豈在豬豬肉肉

回應 62# 泰傑

兩情若是久長時
又豈在豬豬肉肉

李XX正滖人,派又鬧,唔派又鬧,正搞屎棍

看來李卓人真係好鬼死得人心,咁多日都吸引咗好多會員X佢
人生自古誰無死,名傳後世如永生。

呢條友個樣都變埋 
FaFa@啟晴 發表於 2012-7-18 11:14:17

認同,而家係賤精一名XD
乜鬼都反,,乞人憎=]
分享 分享 讚好人數:1查看名單

果班人成日搅亂香港, CY岩岩先上場, 成個政府都要比D時間去執以前曾生既手尾喇........人地都未做, 過一段...
christmas222 發表於 2012-7-18 16:22:22

agree

回應  carlin1973

"參選行政長官的梁振英建議,收入及資產低於某一水平的長者,應該獲得較高的生果金,以...
unico 發表於 2012-7-18 22:09:30

agree~agree~agree

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖